To je to što me zanima!

Jedinstvena hrana za pse koja garantira pozitivan učinak

Tvrtka Best4Pet donosi na hrvatsko tržište jedinstvenu hrane za pse, pažljivo biranih talijanskih i španjolskih tvornica
Vidi originalni članak

Zahvaljujući visokoj kvaliteti zagarantiran je uspješan efekt djelovanja hrane na organizam psa, a promjene se očituju već tijekom prvog dana uzimanja hrane. Ključne kvalitete proizvoda nalaze se u vrhunskim sastojcima europskog porijekla koje su stručnjaci uklopili u pažljivo kreirane formule kako bi zadovoljili potrebe i najosjetljivijih pasa, a dodatna prednost je što usrećuje i vlasnike povoljnom cijenom te brzom dostavom.  

Nakon iskustva rada s proizvodima za ljubimce od 2005. g., Best4Pet je osnovala mala obitelj s velikom ljubavi za životinje, želeći, kao uzgajivači pasa, osigurati svojim psima drugačiju, sigurnu kvalitetu: pouzdane obroke pristupačne cijene. Svjesni brojnosti proizvoda na tržištu, fokus pri odabiru hrane stavljen je na sastojke i njihovo porijeklo, s ciljem odabira hrane koja je bogata mesom i vitaminima, a ima smanjen udio žitarica. Nakon što su njuškice potvrdile kvalitetu hrane pozitivnom reakcijom, vlasnici su dugoročno uočili pravilan rad njihova organizma i odlučili proizvode podijeliti s drugim vlasnicima koji traže cjenovno dostupnu i zagarantirano efektivnu hranu za svoje ljubimce. 

Danas tvrtka broji preko deset tisuća zadovoljnih kupaca na slovenskom i hrvatskom tržištu koji uključuju pse svih pasmina, dobi i potreba, a surađuje s tvornicama, Imperial, Necon i Tam Can. Zahvaljujući proizvodima bez glutena i bez žitarica, čak i najosjetljiviji psi dobivaju priliku uživati u hrani bez negativnih posljedica za zdravlje. Sto posto dehidrirano meso koje sadrži obogaćeno je vitaminima, a ovisno o vrsti hrane i L-karnitinom, omega-3 i omega-6 masnim kiselinama te beta-karotenom. Različiti tipovi hrane namijenjeni su psima drugačijih potreba; za stare i pretile pse nudi se lako probavljiva hrana, za pse koji se aktivno bave sportom hrana koja daje maksimalnu energiju i omogućuje brzu regeneraciju mišića, dok su za štence proizvodi obogaćeni sastojcima potrebnima za pravilan rast i razvoj.  

Zadovoljni kupci potvrđuju da se pozitivne promjene očituju i u prehrani majki koje se uz hranu iz asortimana Best4Pet brzo oporavljaju od poroda i lako podnose fazu laktacije, uspješno ispunjavajući potrebe štenaca te njegujući vlastitu snagu i zdravlje. Hrana se također pokazuje uspješnom u ublažavanju simptoma alergija te smanjenju kožnih bolesti čak i bez kombiniranja s drugim proizvodima. Ipak, tajna ponude ove tvrtke nije isključivo u hrani, već i u dodatcima prehrani, a najpoznatiji je lososovo ulje. Često se vlasnici pasa žale da njihovi ljubimci odbijaju hranu ili im probava ispašta zbog suhe ishrane, no oduševljenje Best4Pet kupaca proizlazi iz toga što je sva dostupna hrana te tvrtke prirodno lakog mirisa i okusa te visoke podnošljivosti za probavu. Uz dodatak lososovog ulja hrani, od tek par žličica dnevno, koje je sto posto čisto i rađeno od norveškog lososa, prehrana postaje još ukusnija, zdravija i mekša, a rezultat je trajno vidljiv u sjajnoj i snažnoj dlaci, aktivnoj probavi, snazi mišića i kosti te jačanju organizama pasa koji su slabijeg zdravlja. Za pse koji boluju od artritisa, osteoporoze i drugih tegoba s kostima, baš kao i za pse koji su izloženi ekstremnim fizičkim naporima, u ponudi se mogu pronaći jednako povoljni, a kvalitetni i efektivni dodatci prehrani s trenutnim djelovanjem.  

Zato što Best4Pet bira isključivo proizvode visoke kvalitete, asortiman je pomno odabran kako bi zadovoljio sve potrebe psa, a djelatnici tvrtke dostupni su u svako vrijeme za savjetovanje i informiranje kupaca u odabiru odgovarajuće formule za potrebe njihova ljubimca. Da bi vlasnici brzo i sigurno obavili kupovinu, dostava je besplatna, a hrana stiže na vrata u roku od jednog do tri dana od naručivanja. Uz internetsku stranicu pojednostavljena dizajna koja se nalazi na poveznici best4pet.org/hr, kupovina hrane za ljubimce brza je i jednostavna, a zapratiti možete i službenu stranicu Njuska -promo akcija koja se nalazi na Facebooku: facebook.com/best4pet.org

Birati zadovoljstvom znači birati Best4Pet!  

Idi na 24sata