To je to što me zanima!

Igra počinje s Hisense E7 PRO!

Hisense s ponosom predstavlja svoj model E7 PRO, model kojeg će gejmeri voljeti zbog njegovih tehničkih performansi, basova i izvrsne slike. Ova gaming-friendly zvijer zadovoljit će svakog pravog gamera i pružiti vrhunsko iskustvo potpuno u skladu sa svojim sloganom Game on.
Vidi originalni članak

S 144Hz Game Mode PRO, HDMI 2.1 sada i s Game Barom i niskom latencijom MEMC, ovaj televizor pružit će vam svilenkasto glatko igranje. Sa značajkama kao što su 240 High Refresh Rate i FreeSync Premium imat ćete konkurentska prednost u bilo kojem scenariju igranja.

Glatko i fluidno igranje postat će standardno svakodnevno iskustvo zahvaljujući 144Hz VRR tehnologiji, podižući vaše igranje na višu razinu realizma i odziva. Sada će svaka igra biti pobjeda!

Frustracijama oko kompatibilnosti s HDR-om je kraj - Total HDR Solution Adaptive dekodira svaki format, od Dolbyja do HDR10+, što rezultira savršenim detaljima, poboljšanim bojama i dubljom crnom bez obzira na sadržaj. Omogućuje vam da svjedočite sadržaju s blistavim detaljima, svaki put kad ste ispred ekrana.

Quantum Dot Color pružit će vam priliku da iskusite vizualnu poslasticu na još većoj razini. Svaka scena je bogata i živopisna, čime se svaka boja, od najsuptilnije do najživahnije, ističe.

Mutni vizualni prikazi na vašem TV-u uskoro će postati samo uspomena. S Full Array Local Dimming, svaka se sjena produbljuje, boje iskaču, a scene pršte jasnoćom, osiguravajući da svaki kut živopisno priča svoju priču.

Dolby Vision sada je još bolji s Dolby Vision IQ, koji je sposoban snimati video zapise više rezolucije, još svjetlije boje i širi raspon svjetlosnih efekata. U osnovi, isti HDR vrhunske kvalitete kao i prije, ali uz dodatnu prednost dinamičkog prilagođavanja scene ambijentalnom svjetlu, ispravljanja svijetlih dijelova i posvjetljivanja tamnih scena za optimalnu sliku.

Zvuk postaje gotovo jednako važan kao i slika, a Hisense inženjeri su toga svjesni. Zato su razvili ugrađeni subwoofer koji pruža zvuk kino kvalitete u udobnosti vašeg doma. Bogatiji bas i nijansiraniji zvuk tu su da poboljšaju filmske večeri, glazbene sesije i igraće maratone.

Govoreći o filmovima – ljubitelji filmova će obožavati Filmmaker Mode. Na dodir vaših prstiju na daljinskom upravljaču nalazi se originalna verzija filma koji gledate - kako su filmaši zamislili! Prilagodite svoj video na izvorne postavke, da biste vidjeli pojedinosti poput zvuka, omjera slike, boje, broja sličica u sekundi i još mnogo toga kako je izvorno zamišljeno za najautentičniji prikaz remek-djela vašeg omiljenog redatelja, prije nego što je promijenjeno za općenito gledanje.

Prilagodljiv i intuitivan operativni sustav VIDAA neprimjetno objedinjuje vaš omiljeni međunarodni i lokalni sadržaj, prilagođen vašim jedinstvenim preferencijama i jednostavan za pronalaženje. Budući da je tako prilagodljiv i fleksibilan, omogućuje vam definiranje TV postavki do najsitnijih detalja. Uronite u svijet beskrajne zabave, s vrhunskim emisijama, filmskim hitovima i više - sve personalizirano i praktično dostupno. Jednostavan je, brz, siguran i dovodi vas u dodir s globalnom i lokalnom zabavom.

Radi vaše udobnosti, ovim modelom možete upravljati samo govoreći mu - isprobajte daljinski upravljač Hisense Voice Remote i podignite upravljanje televizorom na višu razinu.

Novost na VIDAA platformi je Max!

Max je glavno odredište za streaming HBO Originals sadržaja kao što su serije “House of the Dragon” i “The White Lotus”, Warner Bros filmove poput “Godzilla x Kong” i “Furiosa: A Mad Max Saga”, kao i omiljene klasike poput “Prijatelji” i dugo iščekivani nadolazeći HBO Originals kao što su “Pingvin” (19. rujna) i “Dina: Proročanstvo” (studeni).

Uz integraciju Maxa na VIDAA platformu, korisnici sada mogu uživati ​​u ovom vrhunskom sadržaju kroz intuitivno su

elje dizajnirano za jednostavnu navigaciju i vrhunsko iskustvo gledanja. Lansiranje osigurava da će milijuni VIDAA korisnika širom svijeta imati mogućnost istraživanja Maxove raznolike zabavne ponude sa samo nekoliko klikova.

Idi na 24sata