To je to što me zanima!

Fenomen personaliziranih detalja – trend koji je preuzeo modni svijet

Personalizirani detalji daju finoću vašem stylingu, od izvezenih inicijala na odjeći i modnim dodacima, pa sve do graviranih poruka na nakitu ili ogrlice s imenom.
Vidi originalni članak

To su prepoznali i u Argentumu koji je predstavio svoju novu kolekciju personaliziranog nakita koja obuhvaća ogrlice s imenom te nakit za graviranje. Koliko cool ili elegantno će vaš nakit izgledati ovisi doslovno o vama i vašim kreativnim idejama.

Oni koji žele malo klasičnije komade, mogu pronaći nakit za graviranje u obliku pločica ili krugova za graviranje. Narukvice s ravnim pločicama podsjetile su nas na narukvice koje se poklanjaju povodom krštenja, dok su nas ogrlice s okruglim pločicama asocirale na medaljone na koje možemo personalizirati svoju poruku. Za one koji vole poslati poruku svijetu kroz svoje detalje, tu su ogrlice s imenom na koje možete napisati baš sve – od vlastitog imena, do poruke koja je jedinstvena samo za vas.

Cijela kolekcija personaliziranog nakita dostupna je u srebrnoj i pozlaćenoj varijanti, a kako bi vam personaliziranje bilo još zanimljivije, možete birati i različite fontove za izradu ogrlica s imenom te fontove za graviranje nakita.

Možemo reći kako su u Argentumu mislili baš na sve. Ovakav nakit mogu birati i žene i muškarci, a o tome koliko je ovaj nakit idealan za sve generacije govori i njihova ponuda personaliziranja. Neki fontovi svidjet će se mlađim generacijama, a pisane fontove birat će oni koji vole romantične citate ili elegantne poruke na nakitu. Tipovi nakita za graviranje obuhvaćaju ogrlice i narukvice s pločicama, ali i zanimljivu ogrlicu tubu koju možete gravirati sa sve četiri strane. Takav tip nakita sve više susrećemo na društvenim mrežama poput Instagrama ili Pinteresta i ne sumnjamo kako ćete taj nakit brzo poželjeti personalizirati.

Kada je Carrie iz serije odabrala svoju ogrlicu s imenom ispred dijamantne ogrlice, potvrdila je svima ono što ponekad zaboravimo – da je sentiment važniji od prave vrijednosti nakita ili bilo kojeg drugog detalja. Na to nas je podsjetio i sam brend kada je ovu kolekciju opisao kroz riječi „Nakit koji priča za tebe“. Pričajte nam o sebi kroz sve svoje detalje i birajte, kombinirajte i personalizirajte novu kolekciju nakita na argentum.hr ili u njihovim poslovnicama.

Idi na 24sata