To je to što me zanima!

AGM i GEL Olovno-kiselinske baterije: Budućnost energetskih rješenja

Olovno-kiselinske baterije nastavljaju igrati ključnu ulogu u razvoju energetskih tehnologija zbog svoje pouzdanosti i raznovrsnih mogućnosti primjene
Vidi originalni članak

Ecobat, globalni lider u proizvodnji i recikliranju olovno-kiselinskih baterija, nastavlja postavljati standarde u industriji svojom predanošću održivosti, tehnološkom inovacijom i vrhunskom kvalitetom. S tvornicama na dva kontinenta i sustavom recikliranja koji omogućuje ponovnu upotrebu više od 99% materijala, Ecobat ističe se kao pionir u stvaranju ekološki prihvatljivih energetskih rješenja.

Kvaliteta i održivost

Ecobatov pristup proizvodnji olovno-kiselinskih baterija ne samo da garantira visoku razinu performansi i pouzdanosti, već i snažan fokus na održivost. Svaka faza proizvodnje i recikliranja pažljivo je dizajnirana kako bi smanjila ekološki utjecaj, što uključuje sustav koji reciklira više od 99% materijala iz baterija.

Raznolike primjene

Olovno-kristalne baterije Ecobatove ponude koriste se diljem različitih sektora zahvaljujući svojoj izuzetnoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Primjenjuju se u nautici, željezničkim vozilima, golf autićima, medicinskoj opremi te solarnim i vjetroelektranama. Specifično, baterije poput Ecobat Lead Crystal 12V 7.2Ah VRLA idealne su za manje potrošače poput električnih igračaka, dok Ecobat Lead Crystal 12V 200Ah VRLA pruža snažnu rezervnu snagu potrebnu za industrijske aplikacije. Također, Ecobat Lead Crystal 12V 110Ah VRLA predstavlja vrhunac tehnoloških dostignuća, kombinirajući visoki kapacitet i dugotrajnost za različite zahtjeve u modernim aplikacijama..

AGM tehnologija

Ecobat također nudi širok spektar AGM (Absorbent Glass Mat) baterija koje se odlikuju pouzdanošću i minimalnim zahtjevima za održavanjem. Ecobat AGM 12V 150Ah baterija idealna je za aplikacije gdje je sigurnost ključna, poput solarnih elektrana i medicinske opreme.

Ecobat nastavlja svoju misiju pružanja naprednih energetskih rješenja koja ne samo da zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i performansi, već i aktivno doprinose očuvanju okoliša kroz svoj inovativni pristup recikliranju. S bogatim asortimanom proizvoda prilagođenih različitim potrebama industrije, Ecobat ostaje neprikosnoven izbor za olovno-kiselinske baterije na globalnoj razini.

Za više informacija o Ecobatovim proizvodima, posjetite Energy2Store.hr.

Idi na 24sata