Od Klovićevih dvora do Fuliranja na Strossmayerovom trgu, Jamnica recenzenti dva su dana testirali „slanu“ ponudu kućica na Adventu u Zagrebu. Očekivano, klasična ponuda kobasica, sarme i bunceka, kažu Jamnica recenzenti, jela su s kojima ne možete pogriješiti.
Tradicionalne kobasice karameliziranim lukom, senfom, sirom i drugim umacima, burgeri od raznih vrsta mesa… No, za desetak ljudi koji su došli sa svojim pratnjama i u dva dana obišli desetak kućica, vrhunac adventske ponude ipak je nešto drugo.
Naime, istarska, ruska i japanska kuhinja pokazale su se kao pun pogodak Jamnica recenzentima. Od mekog mesa boškarina, ruske kobasice od mesa jelena začinjenu kavkaskim začinima, do japanskog ramena, svinjske potrbušine i gulaša od janjećih potkoljenica…
Sve to lakše je prijalo uz bocu Jamnice koja prisustvom na adventima diljem Hrvatske, ne samo u Zagrebu, završava slavlje 190. rođendana. Što su sve kušali, što vam preporučuju i što, citiramo - ne smijete nipošto propustiti - pročitajte u izvještaju na Jamnica web stranici.