Portal Gastro.hr u suradnji s Miele Galerijom i di-go kvascem, za vas priprema PINCAonicu - radionicu spravljanja pince!
Ako vas je oduvijek zanimalo što je točno pinca i kako se spravlja, onda ste na pravom mjestu! U utorak, 17. ožujka u Miele Centru u Buzinu, portal Gastro.hr u suradnji s gastro blogerima i chefom Sašom Polojcem za vas održava radionicu spravljanja pince. Ako želite sudjelovati u radionici i naučiti sve o spravljanju pince, prijaviti se možete do 15. ožujka!
A osim dobre atmosfere i degustiranja pince, svakoga od vas očekuje i di-go poklon paket bez čijeg kvasca priča ne bi bila ista. Paket se sastoji od di-go vrećice za shopping, di-go kuharice, kemijske olovke i 3 vrećice slatkog di-go kvasca.
Za dobru pincu najvažnije je dobar kvasac, a di-go kvasac za kolače savršen je izbor. Posebnost novog di-go kvasca za kolače osmotolerantan je soj kvasca posebno namijenjen u izradi slatkih tijesta jer se bolje snalazi u okruženju s više šečera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji. Možete ga pronaći u svježem obliku (40g) ili instant suhom (vrećica 8g). Novi di-go kvasac za kolače je garancija rahlog i ukusnog kolača. točno onakvog kakvog se sjećate iz djetinjstva.
Zato ako želite isprobati novi di-go kvasac za kolače, posjetiti prekrasan Miele Centar i družiti se s blogerima portala Gastro.hr, prijavite se na PINCAonicu!