To je to što me zanima!

Samo prirodno: Kosa iz 
Kine daje mekoću kruhu i pecivima

Sve više ljudi obraća pažnju na prirodne sastojke pri kupnji hrane. Ipak, i prirodni sastojci mogu imati vrlo sumnjivu pozadinu koja bi vas mogla negativno iznenaditi
Vidi originalni članak

Kad na proizvodu pročitaju da sadrži prirodne sastojke, kupci se uglavnom lakše odlučuju za kupnju. Ali pritom mnogi ne znaju kakve to prirodne sastojke ustvari jedu.

Prirodna aroma vanilije u sladoledu sadrži sastojke koji se dobivaju iz analnih žlijezda dabra. Mekoću i dugotrajnost pekarskim proizvodima daje L-cisterin, supstancija koja nastaje iz ljudske kose, kokošjeg i pačjeg perja, dlake životinja, a nalazi se i u noktima. Ako se proizvodi iz kose, takva kosa često dolazi iz Kine, s podova tamošnjih frizerskih salona. Kako bi se iz nje izdvojio L-cisterin, kosa se otapa u kiselini. Prirodna crvena boja za hranu dobiva se od izlučevina svilenih buba. Može se pronaći u voćnim jogurtima, slatkišima...     

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gabrijel80 08.02.2019.

    Ako zelite extra kvalitetno pecivo onda L-cisterin morate nabaviti od salona za uljepsanje koji sisaju oko organa sa izlucivanjem.Fuj pekarsi proizvodi.

  • VRAG STARI 04.10.2014.

    Jedem ja za gablec fileke i uživam. Preko puta mene jede ženska kobasice i frče nosem:" Uf što ne volim fileke" govori. Pecnula ona mene u živac pa joj odbrusim :"U ovome što ja jedem bila je hrana, a u ovome što vi jedete bila su govna"! Za nju je gablec završio, a ja sa užitkom pojeo fileke !

  • otorinolaringolog / ginekolog 03.10.2014.

    za raženi kruh, stidne dlaćice

Komentiraj...
Vidi sve komentare