Priznajte, koliko puta ste – dokopavši se čitave tube Zvijezda majoneze – poželjeli slistiti je „u dahu“, u kombinaciji samo sa štrucom svježeg, toplog kruha? Koliko ste puta to uistinu i učinili?
Poriv za takvim „grešnim“ zadovoljstvom sasvim je legitiman, kad je riječ o vrhunskoj majonezi poput Zvijezdine, koja se proizvodi dulje od 55 godina, a danas je dostupna u jedanaest varijacija - od klasične Delikates majoneze, preko varijanti osobito pogodnih za umake i salate poput Lagane majoneze s jogurtom i majoneze Limun limeta, do Junior majoneze koja će zasigurno oduševiti najmlađe. No, odgodimo takvu „akciju“ za trenutak kada ponestane mesa s roštilja i promozgajmo - koje bi se od majoneza iz bogate i raznovrsne Zvijezdine ponude najbolje „sljubile“ sa svime što roštiljanje čini doživljajem u kojem toliko uživamo: vedrim i toplim danom, dobrim i raspoloženim društvom, gajbom piva i onim bez čega nema ni „r“ od roštilja – sočnim i mirisnim delicijama s dobro zagrijane rešetke?
Izbor nije lak, no pada ponajprije na – majoneze dvije. Ljubiteljima pikantnijeg okusa na raspolaganju je Zvijezdina Čili majoneza, delikates majoneza obogaćena okusom čili paprike, koja predstavlja izvrsan prilog upravo uz osnovu svakog roštilja – meso. Poklonici nešto tradicionalnijeg, no svejedno aromatičnog okusa zasigurno će odabrati Majonezu sa češnjakom, koja je osim uz meso i povrće sa žara idealan dodatak i salatama – popratnom, no itekako dobrodošlom dijelu roštiljskog doživljaja.
Poslušajte naš stručan i topao savjet i ponesite na roštiljanje obje preporučene Zvijezdine uzdanice, kao i dodatnu štrucu kruha. Jer, kao što poznato, meso s roštilja „plane“ i brže no što se nadamo. No, ukoliko su pri ruci Zvijezda majoneze – tada užitak ne prestaje.