To je to što me zanima!

Zvali su je najljepšom ruskom bajkericom: U Turskoj se sudarila s kamionom i poginula

Ozolina je bila poznata kao "najlepša ruska bajkerica" i ima oko pet miliijuna pratitelja na TikToku, dva milijuna na YouTubeu i oko 970.000 na Instagramu
Vidi originalni članak

Ruska influencerica poginula je na motoru u Turskoj nakon što se zabila u kamion, pišu lokalni mediji.

Ruskinja Tatjana Ozolina na društvenim mrežama brojila je osam milijuna pratitelja na profilu MotoTanya, a često su je nazivali i najljepšom ruskom bajkericom.

Lokalni mediji pišu kako je izgubila kontrolu nad svojim crvenim motorom marke BMW, zabila se u kamion i poginula na licu mjesta.

Turski bajker Onur Obut koji je putovao s njom preživio je nesreću i trenutno je u bolnici s teškim ozljedama. Navodi se kako je s njima bio i treći bajker te kako on nije ozlijeđen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli #мотоТаня❤️🖤#motoTanya (@tanechkaozolina)

Ozolina je bila poznata kao "najlepša ruska bajkerica" i ima oko pet miliijuna pratitelja na TikToku, dva milijuna na YouTubeu i oko 970.000 na Instagramu.

Na granici u Grčkoj nedavno su joj zabranili ulaz u EU zbog ruskih sankcija zbog rata u Ukrajini pa je krenula na turu po Turskoj.

Mnogi su se na društvenim mrežama oprostili od nje, a među njima je i Andrej Ivanov, šef asocijacije MotoMoscow.

- MotoTanya više nije s nama. Imala je divan život, pratili su je milijuni. Mnogi su joj bili zavidni. Ostaje sada samo sjećanje na nju. Lijepo spavaj - napisao je na društvenim mrežama Ivanov.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 123za321 24.07.2024.

    "najlepsa ruska bajkerica". Ajde molim vas prije no što kopirate članke i kao takve objavite u hrvatskim novinama, napravite bar najmanje što možete a to je gramatika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare