To je to što me zanima!

Zurovec odlazi, Fokus ostaje bez zastupnika u Saboru: Ja ne želim biti dio loših predstava!

Čelnik Sv. Nedelje smatra da mu je "sjevernokorejski" zabranjeno biti kandidat za predsjednika stranke Fokus, sadašnji čelnik to opovrgava: Nisu mu dali podršku, trebao je na to misliti kada je išao kontra stranke...
Vidi originalni članak

Ne planiram sudjelovati u lošim predstavama loših redatelja, tako da sam prisiljen donijeti odluku hoću li se vratiti u neovisne vode ili ću se stranački potpuno pacificirati. Poručio je to za 24sata Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje i jedini saborski zastupnik stranke Fokus u Saboru. I u toj liberalnoj stranci nastao je veliki raskol, a sasvim je jasno da će izgubiti jedinog zastupnika iako Zurovec kaže da će konačnu odluku donijeti ovaj mjesec.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 68

  • majmunaš 08.08.2024.

    Ti si super budala.

  • majmunaš 08.08.2024.

    Pa ti super Hrvat. Pa nismo ni mi kod njih trenirali, da smo ih primili bili bi smo meta. Dron na studenski bio je upozorenje, kako ne shvaćate.Ma!

  • kumovi vt 08.08.2024.

    Poslije Rusije, najviše tajkuna je u Ukrajini. Ti njihovi tajkuni šeću Europom i kupuju vile i penthause. Ako je rat u državi onda je rat za sve. Umjesto da Europa i svijet blokiraju rusku imovinu, trebali bi blokirati ukrajinske tajkune i sav novac vratiti u Ukrajinu. I tako je taj novac pokraden od Ukrajine. Njihovi olimpijci dobivaju za medalju po 100 tisuća eura a naši 42 za zlato a mi im šaljemo pomoć za oružje za obranu zemlje. Pa tko je tu lud?

Komentiraj...
Vidi sve komentare