To je to što me zanima!

Zmajlović: Nisam naručio auto, nego iskazao potrebu za njim

Znam da je atraktivno reći da je ministar naručio ovakav ili onakav automobil, ali nije, kaže Zmajlović. Nije naručio vozilo jer to radi Središnji ured za javnu nabavu
Vidi originalni članak

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović u Šibeniku je u utorak predstavljao projekt izgradnje posjetiteljskog centra Puljane u sklopu Nacionalnog parka Krka. Izgradnja i uređenje kapaciteta Centra Puljani koštat će 40 milijuna kuna i financirat će se iz EU fondova. Investirat će se u objekte na prostoru od gotovo 50.000 četvornih metara.

- Nacionalni parkovi mogu biti i generatori lokalnog razvoja, a upravo to radi NP Krka. Otvara se lokalnom stanovništvu i s njime stvaraju interakciju. Upravo su zbog toga ovakva ulaganja važna - rekao je Zmajlović.

Ministar nije mogao izbjeći pitanje o nabavi automobila.

- Vozit ću se vozilom koje mi dodjele, a koje će vjerujem, biti primjerenije od onog kojeg kao naručujem - rekao je Zmajlović. 

On tvrdi da nije naručio nikakav automobil, već da to radi Središnji ured za javnu nabavu. Kaže da je Ministarstvo samo 'iskazalo potrebu' za automobilom.

- Znam da je atraktivno reći da je ministar naručio ovakav ili onakav automobil, ali nije. Ne bi više o tome ništa komentirao. Premijer je već rekao sve - kaže Zmajlović.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • Kalea 19.02.2014.

    Ja bih njemu dodjelio otvoreni cabriolet. Da mu vjetar mrsi kosu hahahahaha........kako ovakvi tipovi dobro žive, ali samo kod nas. Vani bi bili u kategoriji socijalno ugrožnih.

  • micek 23 19.02.2014.

    Ja nisam naručio ćevape jučer,nego sam tam u kvartu rekao Idriziju da bih baš mogao pojesti jedne s lukom i popit radlera,i gle čuda on mi za 15tak min to donio na stol

  • xexo 19.02.2014.

    Evo nisam ni ja naručio pizzu samo sam preko telefona -iskazao potrebu za njom.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare