To je to što me zanima!

Zima u lipnju: U Hrvatskoj zahladilo, u Sloveniji snijeg

Na predjelu Kredarica na 2515 metara visine, ispod Triglava pada snijeg. Temperatura zraka se u subotu ujutro tamo spustila na -2 stupnja
Vidi originalni članak

Nakon što smo se nekoliko dana 'pekli' na preko 30 stupnjeva, u subotu je u Hrvatskoj osjetno zahladilo, a temperature su pale i za desetak stupnjeva. Ipak, naše susjede Slovence iznenadio je u lipnju i snijeg koji je počeo padati na predjelu Kredarica na 2515 metara nadmorske visine, ispod Triglava. Temperatura zraka se u subotu ujutro tamo spustila na -2 stupnja Celzija.  Nije poznato koliko snijega je napadalo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • real 21.06.2009.

    bilo je ovoga oduvjek, pa cak i Pijavice nisu nesto novo; ( najjaca Pijavica - Tornado koji je digao vagone u Lici desio se prije ~85g)..mozda je sada sve malo nepredvidljivije a i vise mediji pisu o tome

  • miroljubiv 20.06.2009.

    Ako dođe do prevrtanja polova kao što je najavljeno do 2012-e,isto će se desiti i s nama iznutra,kako izvana,tako iznutra.zemlja se već preokretala nekoliko puta radi NAŠEG ponašanja,i još uvijek želimo zavladati prirodom,a velika većina ne može kontrolirati niti sebe.

  • nixxx 20.06.2009.

    Ne bi se niti trebali čuditi što smo sve napravili od ove naše jadne Zemlje!! Sve se okreće naopačke i ne bi me čudilo da za par godina na ljetovanje idemo u siječnju, a na zimovanje u kolovozu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare