To je to što me zanima!

ZET-ov bus naletio na armiranu ploču na cesti pa se prepolovio: 'Sparkirao se i odjednom puklo'

ZET je u ponedjeljak priopćio kako zbog otkanjanja kvara u ispravljačkoj stanici Dubrava tramvajske mreže istočnog dijela grada, od ranih jutarnjih sati tramvaji linija 4, 7, 11 i 12 prometuju skraćeno do okretišta Maksimir
Vidi originalni članak

ZET-ov autobus, koji u Zagrebu privremeno vozi od Dubca do Maksimira umjesto redovnih tramvajskih linija, raspao se na pola nakon što je naletio na uzdignutu armiranu betonsku ploču na cesti. Prema riječima čitatelja, autobus je stigao na stanicu i u jednom trenutku je počeo 'pucati'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čekali smo bus, nismo uopće shvatili zbog čega se to dogodilo. Samo je popucao, a vozač je zamolio putnike da napuste vozilo - ispričao nam je čitatelj.

OTKLANJAJU KVAR Tramvaji na istoku Zagreba ne voze do utorka: Od Maksimira do Dubca putnici mogu busom

Iz ZET-a poručuju kako nitko nije ozlijeđen te da će se štete sanirati.

 - U 16.50 sati u Ulici Dubrava na stajalištu Poljanice, prilikom prolaska autobusa uzdignula se armirano betonska ploča ispod vozila i oštetila autobus u zoni zgloba, odnosno tzv. harmonike. Prema prvim  informacijama, nitko nije ozlijeđen. Autobus će biti otpremljen u servis na pregled i popravak, a nadležna služba će sanirati armirano betonsku ploču - rekao nam je ZET-ov glasnogovornik Domagoj Zeba.

Tramvaji na istoku Zagreba ne voze do utorka: Od Maksimira do Dubca putnici mogu busom

ZET je, naime, u ponedjeljak priopćio kako zbog otklanjanja kvara u ispravljačkoj stanici Dubrava koja je zadužena za opskrbu električnom energijom tramvajske mreže istočnog dijela grada, od ranih jutarnjih sati tramvaji linija 4, 7, 11 i 12 prometuju skraćeno do okretišta Maksimir, a putnike od Maksimira do Dupca prevoze autobusi koji se zaustavljaju u zonama tramvajskih stajališta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • daniv 25.06.2024.

    Jel senf bil u njemu,,? , ipak on veli da treba vise koristit gradski prijevoz... Danas u 5,30h kad mi smrtnici idemo na posao maksimir /dubec vozi bus, dođe svakih pola sata... U dubravi bus pun ko cep nemres uci u njega,,,, da mi senfa vidjet negdje u gradu da mu snisnem ruku onak muski,,, g.... jedno. Al nemres skriva se ko mis u rupi... J... Gradonacelnika koji se boji svojih sugrađana,,,,cujem da vise ni u svom kvartu ne seta sa svojom kujicom,, da su ga popljuvali i da je begal po ulici...

  • Tiranosaurus 25.06.2024.

    A i busu je svega dosta..popucao po šavovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare