To je to što me zanima!

Žena teška 120 kg je pala na krokodila Feđu i ozlijedila ga

Dva metra dug reptil bio je na sjedištu kraj nje u cirkuskom vozilu. Sa sjedala je sletio kad je vozač busa izgubio kontrolu. Na njega je sletjela djelatnica cirkusa
Vidi originalni članak

Zvijezda moskovskog cirkusa krokodil Feđa ozlijeđen je tijekom puta autobusom kroz sjeverni dio zemlje, prenosi agencija AFP.

Na njega je slučajno u zavoju pala računovotkinja teška 120 kila jer nije bila vezana. Dva metra dug reptil bio je na sjedištu kraj nje u cirkuskom vozilu. Mirno je spavao i brinuo svoje brige, a sa sjedala je sletio kad je vozač autobusa izgubio kontrolu. Na njega je sletjela i zaposlenica cirkusa.

Nesretnu životinju brzo su odvezli kod veterinara. Iako su bili svi u strahu za njegov život, Feđa se oporavio od ozljeda. Preplašilo ih je što je tri sata povraćao zbog velikog šoka nakon nesreće koja ga je snašla.

Računovotkinja je samo lakše ozlijeđena. U padu je zaradila masnice i posjekotine. Iz cirkusa su je upozorili da skine kile te da se ubuduće obavezno veže sigurnosnim pojasom. Feđu pripremaju da postane zvijezda na ruskoj televiziji. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MarkoKaselj_1 26.05.2014.

    Šta kažu, koliko godina električne stolice za žensku?

  • vanilijica 26.05.2014.

    E Feđo što te snašlo?! Nije ćudo da je povraćo sva probava mu se izmučkala . Da je samo znao kako je meka mesnata i ukusna možda bi ju i malo gricnuo.

  • _petra_ 26.05.2014.

    a brizan Feđica

Komentiraj...
Vidi sve komentare