To je to što me zanima!

'Žena je držala malenu za ruku. Bila je na korak do spasa. Deblo ju je ubilo, a kći je sve vidjela...'

Žena mi je prije nekoliko dana rekla da je beba nemirna, kao da hoće van prije termina. Sad kad sve to vrtim u glavi, imam osjećaj kao da je beba nešto znala, ispričao nam je potreseni otac Dino
Vidi originalni članak

Jedna od najtragičnijih priča iz Bosne i Hercegovine je smrt 28-godišnje trudnice Ajle koja je stradala u Jablanici. Podsjećamo, 24sata su ekskluzivno objavila potresnu priču Dine Begića (30), supruga preminule trudnice koja je u trenutku katastrofe za ruku držala petogodišnju kćer Dalalu. Preminula je na mjestu kad je na nju palo ogromno stablo. Curicu su morali prebaciti u Konjic na šivanje, a danas su je helikopterom vratili ocu u Jablanicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tad sam je zadnji put vidio...

- Plače mi se, a ne mogu plakati. Bio sam vani i čistio potok da nam voda ne uđe unutra. Tad sam je zadnji put vidio živu. Voda je krenula ulaziti u kuću i supruga je uzela kćer i krenula prema obližnjoj garaži. Samo jedan korak joj je nedostajao do te garaže i spasa. Jedan korak... Malu je držala za ruku i tada ju je deblo ubilo. Odvojilo ju je od malene koja je sve vidjela - ispričao je za 24sata Dino Begić i dodao kako dijete od šoka prvu noć uopće nije moglo spavati ni jesti. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Kupile su robu za curicu'

Njegova supruga bila je u sedmom mjesecu trudnoće. Nosila je još jednu curicu.

OPUSTOŠENA BIH Fotografije užasa u BiH: Dječje bilježnice, uništeni automobili... Bujica razorila cijelo selo Zlate

- Neku noć su slagali robicu koju su kupile za bebu. Žena mi je prije nekoliko dana rekla da je beba nemirna, kao da hoće van prije termina. Sad kad sve to vrtim u glavi, imam osjećaj kao da je beba nešto znala kad je bila tako nemirna - dodao je Dino.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Extaza 07.10.2024.

    Čujem da je sve ovo nastalo zbog ilegalnog kamenoloma i pokrčene šume iznad Donje Jablanice. Uništili su prirodnu branu zbog pohlepe. Ako ne vjerujete,provjerite. Eto nešto za 24 sata novinare. Iz ovoga možete napraviti vrlo dobar članak. Zahvaliti mi kasnije!

  • liliZG2.0 07.10.2024.

    svima njima tamo će treba dugatrajna psihopomoć. siroti ljudi.

  • Dadodado4 07.10.2024.

    tako mala djevojcica a trauma do kraja zivota.Boze sveti tako izgubiti mamu..Boze dragi

Komentiraj...
Vidi sve komentare