To je to što me zanima!

Žena drogirala i izbola muža, raskomadala ga motornom pilom i pokušala ga skuhati!

Stravičnom ubojstvu svog očuha svjedočila je 16-godišnjakinja koja je molila majku da prestane. Kako kažu izvori bliski istrazi žena je kasnije njegove dijelove tijela pokušala skuhati u loncu
Vidi originalni članak

Građani Zrenjanina u Srbiji su potreseni i u strahu nakon što je jučer 46-godišnja T.P. usmrtila svog muža S.P. (42) tako što ga je prvo izbola nožem, a zatim i motornom pilom, prenosi Telegraf.

Žena je mužu u piće stavila tablete za smirenje i najprije ga je izbola dok je spavao nakon čega je on uspio ustati i doći do dnevne sobe gdje ga je ponovno izbola nožem. Djevojka (16) vidjela je kako njena majka ubada očuha nakon čega ju je majka izbacila iz kuće i nasrnula na muža motornom pilom.

Djevojka je tada dozvala svog brata i rekla mu da zove policiju. Nakon što je brat stigao oboje su lupali po vratima i molili majku da prestane. U jednom trenutku ugledali su očuha bez noge, a kasnije je njegove dijelove tijela žena ubacila u lonac i pokušala ih skuhati, rekao je izvor blizak istrazi.

SVE JE PRIZNALA Stravičan zločin u Kaliforniji: Majka (38) ubila je troje djece, pomogao joj sin tinejdžer

Prema pisanju Telegrafa, žena je i prije prijetila da će ubiti svog supruga na spavanju te da će mu raskomadati tijelo.

Susjedi obitelji su u potpunom šoku i prestrašeni su.

- Znala mu je davati lijekove za spavanje i da čovjek spava po 24 sata. Do sada mu je palila i krevet na kojem je spavao. On je čak bio u zatvoru zbog nasilja u obitelji. U braku su dvije godine. Ona ima troje djece, ali nemaju zajedničku. Koliko smo čuli oboje su psihički oboljeli - rekao je jedan susjed. 

UŽAS U OKOLICI ZAGREBA Majka kod Bistre ubila dijete i sebe? Mještani u šoku: 'Sve je puno policije, ne može se prići'

-  Nju sam slabo poznavao, nisam primjećivao ništa, čuli smo, pošto nas samo zid dijeli, da je bilo neslaganja, ali kao osobu konkretno je nisam poznavao tako dobro kao njenog supruga. Čuli smo samo buku kada su glasno pričali ili kada je bilo nekog svađanja, jer naš prozor gleda prema njima. Sinoć nismo čuli ništa i to nas je stvarno zapanjilo. Meni kao prvom susjedu, ni u najdubljim mislima, nije palo na um da će se dogoditi nešto tako monstruozno. Iz medija sam saznao konkretne detalje, sinoć nismo uspjeli ni u dvorište izići jer je sve bilo blokirano, bilo je opsadno stanje. On djece nije imao, ja njega znam kao korektnog čovjeka i susjeda, stvarno nikad sa njim problema nisam imao. Pričali jesmo, maltene smo se svakog dana viđali. Živio je od socijalne pomoći - rekao je susjed žrtve Mirjan Popov.

Osumnjičena je privedena i određen joj je 48-satni pritvor, a tijelo ubijenog je prevezeno u bolnicu u Novi Sad gdje će se obaviti obdukcija.

IMAO ZABRANU PRILASKA Bivši slovenski reprezentativac ubio bivšu suprugu: 'Djeca su u trenutku ubojstva bila kod kuće'

Motiv ovog stravičnog ubojstva koje je potreslo cijelu Srbiju znat će se nakon završetka istrage.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Isus111 14.05.2022.

    Nadam se da nije bio tup lanac

  • arwin 12.05.2022.

    Zabrinjava me samo stupanj primitivizma i intelektualne inferiornosti značajnog broja komentatora koji ovaj tragični psihološki uvjetovani zločin vide isključivo u nacionalnom kontekstu.To me zaista deprimira jer je gotovo garancija da će moja domovina i ubuduće biti na začelju EU po gotovo svim pozitivnim parametrima razvoja misli i društva u cjelini.

  • blue thunder 12.05.2022.

    Hmmmmmmmmmm.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare