To je to što me zanima!

Željka Markić o Bartulici: 'Njegovi odgovori su prilično logični. Izađite iz svoje rupe...'

Njegovi odgovori su prilično logični za nekog tko razumije kako se ulazi u kupovinu nekretnine koja je rijetkost na tržištu, napisala je Željka Markić
Vidi originalni članak

Zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica mjesečno živi s oko 136 eura, a nakon što je pokrenuo burnu raspravu, u njegovu obranu stala na platformi X (Twitter) stala je Željka Markić iz udruge U ime obitelji.

- Bartulica je sigurno odahnuo. @severmaja nema ništa protiv njega. Iako danima reklamira njegovo blaćenje. Sad joj "iskreno nije jasno"zašto bi netko kome je mama poklonila novac - podigao kredit. Iznijet ću samo 2 logične mogućnosti. Polako i razgovjetno.

'SVE JE OBJASNIO' VIDEO Dabro o Bartulici: Nema tu nikakve štete za Domovinski pokret; Komentirao i plakate

1. znaš da ćeš uskoro dobiti novac od nasljeđa, otvorila se prilika za kupovinu kuće na Prviću, želiš ući u tu investiciju, ali prodavatelji ne žele čekati da tvoja mama proda kuću. Digneš kredit, isplatiš prodavatelje, kredit ćeš zatvoriti kad uđe novac od nasljeđa.

2. znaš da ćeš dobiti novac od nasljeđa, ali ti osim novca za kupovinu kuće treba i novac za njezinu obnovu... Digneš kredit, isplatiš prodavatelje, dobiješ novac od nasljeđa kojim pokrivaš dio svojih životnih troškova, ostatak ulažeš u obnovu kuće - napisala je Markić na Twitteru.

AFERA ZASTUPNIKA DP-A FOTO Ovo je kuća u Zagrebu koju je majka Stjepe Bartulice prodala za 280.000 eura

- Bartulica sam sebe blati glupim izgovorima koji samo rezultiraju novim pitanjima i sve dubljim upadanjem u rupu. Kako takav može bilo koga ili što zastupati? - napisao je jedan korisnik, a Markić je ubrzo odgovorila. 

- Njegovi odgovori su prilično logični za nekog tko razumije kako se ulazi u kupovinu nekretnine koja je rijetkost na tržištu. Izađite iz svoje rupe, i pogledajte činjenice - odgovorila je.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • HRFiume 09.06.2024.

    Zaslužili smo sve ovo. Takvi nama trebaju. To je krem dela krem Hrvatske. Birali smo i izabrali. To se zove demokracija. Par idiota je uvjerilo sve građane 'jadne naše Hrvatske' da ne možemo bez njih. Oni nas brane od vanjskih i unutarnjih neprijatelja...

  • i.hun 07.06.2024.

    Da li je netko pitao ova što su uložili stotinjak tisuća eura u državne obveznice, trezorce odakle im lova? Naravno da nije. Lagano oprano i još dobiješ kamatu na nju.

  • kajgotzg 07.06.2024.

    ..koliko zla ta žena ima u pogledu-to je za ne vjerovati...za ovo drugo me zaboli..ne institucije rade svoj posao..hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare