To je to što me zanima!

'Želim biti purger!': Mama je Filipinka, tata Nigerijac. A on je upravo krenuo u školu u Trnsko

Karl Lewis Opara ima sedam godina, dijete je stranih radnika u Hrvatskoj, i sretni je prvašić zagrebačke škole. S obzirom na svoje porijeklo i put koji je s roditeljima prošao, dječak je - svjetsko dijete. Želi postati Zagrepčanin
Vidi originalni članak

Ja sam Karl Lewis Opara, imam sedam godina, i krenuo sam u prvi razred Osnovne škole Trnsko u Zagrebu - predstavio nam se pred pločom u svojoj učionici dječak čija je mama Filipinka Arcely Bhing Opara, tata pak Nigerijac Carlos Opara. A Karl Lewis je, nema sumnje, svjetsko dijete. Kako kažu njegovi roditelji, začet je u Egiptu, gdje su se oni upoznali i vjenčali, rođen u Sarajevu, gdje su kratko živjeli, a odrasta u Hrvatskoj, u kojoj je upravo krenuo u osnovnu školu, u Trnskom. U tom zagrebačkom kvartu obitelj i živi, kažu nam da su se jako dobro uklopili i da im je život u Hrvatskoj lijep. Karl Lewis je, nema sumnje, na putu da postane pravi Zagrepčanin.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 121

  • majmunaš 16.09.2024.

    U Americi su bili robovi, sada su kod nas.Ma!

  • majmunaš 16.09.2024.

    Biti isključivo Hrvat i da ti se djeda rodio u ZG,tek tada si purger, ja sam 47 godina u ZG i ne smatram se purgerom.Ma!

  • kajgotzg 16.09.2024.

    ..i baš u Trnsko....🤦‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare