To je to što me zanima!

Zelenskom smo dali robu od 250 milijuna eura, ali ustvari smo se riješili gomile željeza

NOVI EXPRESS Zelenskom smo puno toga iskrcali. Pače, riješili se zastarjele tehnike koja bi vrlo brzo nama postala beskorisni otpad, gomila željeza. Konačno smo raskrstili s trofejnim JNA naoružanjem...
Vidi originalni članak

Danas Zapad ne pruža ni pet para na mogućnost da će Ukrajina osloboditi svoje istočne teritorije od ruskih divizija. Ali bitno da je pružen otpor i da su Rusi zaustavljeni. Hvala Zapadu i njegovoj vojnoj pomoći. Figure su postavljene u pat poziciji. Neprijatelj nije pobijeđen ni protjeran, pa su stvoreni savršeni uvjeti za višedesetljetni zaključani konflikt u neprestanom, laganom titranju. Od pobjede je odustao i Vladimir Putin, kojega ratna sreća već dulje ne prati. Njegov fokus usmjeren je prema opstanku na vlasti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 102

  • Rafo 12.10.2024.

    "ustvari!"? valjda - u stvari?

  • dobar loš zao No1 12.10.2024.

    Neka smo dali Ukrajincima..,i treba im dati još i više..,oni čuvaju Europu od Pjutka..,a Vučić je i dalje četnik, kao i njegov pašaluk..nije mi drago da je došao u Dubrovnik, ,ali s druge strane očito je trebalo nakon 1 i 2 Svj. rata, ..,nakon zadnjih 30g. potvrda da su i dalje četnici uvijek isti..

  • SherlokZD͏ 12.10.2024.

    Hrvati će uvijek stati uz Ukrajinu dok istočni elementi pate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare