To je to što me zanima!

Zelenski: Povukli smo se iz Lisičanska, ali vratit ćemo se

Ako zapovjednici naše vojske povuku ljude s određenih točaka na fronti gdje neprijatelj ima oružanu nadmoć, a što vrijedi i za Lisičansk, to znači samo jedno“, dodavši kako će se vratiti
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij u nedjelju je priznao da su se ukrajinske snage povukle iz Lisičanska u Donbasu, no najavio da će se taktikom vojske i novim oružjem vratiti kontrola nad tim područjem.

„Ako zapovjednici naše vojske povuku ljude s određenih točaka na fronti gdje neprijatelj ima oružanu nadmoć, a što vrijedi i za Lisičansk, to znači samo jedno“, rekao je Zelenskij u svom večernjem obraćanju.

TRAŽI MEĐUNARODNU POMOĆ Volodimir Zelenski je pozvao: Pomozite nam u obnovi zemlje

„Da ćemo se vratiti zahvaljujući našoj taktici i ubrzanju pošiljka modernog naoružanja“, dodao je.

Ruski državni mediji u nedjelju ujutro objavili su da su ruske i separatističke snage preuzele punu kontrolu nad Lisičanskom, posljednjim velikim gradom pod ukrajinskom kontrolom u regiji Luhansk, nakon pada Sjeverodonecka.

Prema priopćenju ruskog ministarstva, ruski ministar obrane Sergej Šojgu izvijestio je ruskog predsjednika Vladimira Putina da je "čitava regija Lugansk oslobođena".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • marko58_1 04.07.2022.

    Nažalost dragi moj Vladek, meni se čini da ćeš ti ostati bez svega, žrtvujući hrpu ljudi i materijalnoga dobra na nekoga tko ti čak službeno nije niti rat objavio, niti mobilizao svoju vojsku, unatoč svoj medijskoj histeriji o ukranijskim vojnim uspjesima. Još tužnije je to što si ti zapravo izmanipuliran a netko će za to sve oružje -> ispostaviti račun nekome. Šta će tebi biti tek ako ti Rusija službeno rat objavi te također bjelorusija uđe u sukob? Bolje se konzultiraj kako napraviti prihvatljiv mir. 

  • keser 04.07.2022.

    Zelio bih samo da ameri prestanu jednom za svagda da se guraju svuda

  • PETROVEC 04.07.2022.

    Necete se vratiti nikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare