To je to što me zanima!

Zelenski objavio fotografije iz Dubrovnika, rukovao se s državnim tajnikom Matušićem

Ukrajinski predsjednik je objavio prve fotografije iz Dubrovnika na društvenoj mreži X
Vidi originalni članak

Danas je u Dubrovnik došao ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, ali i drugi čelnici zemalja jugoistočne Europe na ukrajinsko-balkanski summit kojem je domaćin Andrej Plenković. U gradu su raspoređene stotine policajaca, spremne su i specijalne postrojbe, helikopteri, brodovi, dronovi...

Ukrajinski predsjednik je objavio prve fotografije iz Dubrovnika na društvenoj mreži X. Fotografije su snimljene u Zračnoj luci Ruđera Boškovića gdje se ukrajinski predsjednik rukovao i s državnim tajnikom Franom Matušićem. 

STIGAO U HRVATSKU Zelenski u Dubrovniku, prvo ga čeka sastanak s Plenkovićem

- U Hrvatsku je stigao kako bi se susreo s premijerom Andrejom Plenkovićem, predstavnicima drugih zemalja regije te sudjelovao na trećem summitu "Ukrajina - Jugoistočna Europa. Na summitu u formatu "Ukrajina plus 12 zemalja" razgovarat ćemo o međunarodnim naporima za postizanje mira i provedbi Formule mira, zajedničkom odgovoru na sigurnosne izazove s našim partnerima, kao i suradnji na putu prema Europskoj uniji i NATO-u - napisao je na X-u.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Antimor 09.10.2024.

    Svirač k..cem skupio orkestar u Dubrovniku, pa svi skupa sviraju k..cu. Trebala bi čistačica sve to otjerati odakle su došli.

  • Tomislav-81 09.10.2024.

    Zelenski nema sta trazit u Hrvatskoj!!!

  • salaso 09.10.2024.

    izgleda da se zelenskom i ukrajini može pomoći samo još jačim embargom na rusiju....na žalost...zaostalost ruske vojske i njene taktike sad joj idu na ruku...gazi se preko mrtvih..ali teritorij se polako osvaja....isto ....na žalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare