To je to što me zanima!

Žele naplatiti dug, ali dužnica je otišla u samostan: 'Ona je časna i de facto više ne postoji...'

U medijima se pojavilo pismo koje je Agencija za naplatu potraživanja B2 dobilo od samostana iz Triblja u kojem predstojnica brani časnu. Kažu da je ona ondje no to više nije ista osoba
Vidi originalni članak

Poštovani... vaša tvrtka, zbog navodnog postojanja obveze P. V. u više navrata zove samostan, ometajući časne sestre telefonom, tražeći navedenu P. V. Navedenim radnjama uznemiravate sve časne sestre u posvećenom životu i kontemplaciji, navedeno je u pismu kojeg je predstojnica klauzurnog samostan klanjateljica Euharistijskog Srca Isusova i Marijina iz Triblja kraj Crikvenice.

Naslovljeno je bilo na Agenciju za naplatu potraživanja B2 Kapital, koja se pokušava naplatiti od jedne časne sestre do koje očito ne uspijeva doći. Zbog učestalih pokušaja da dođu do nje predstojnica im je napisala pismo da prestanu s uznemiravanjem jer navedena časna nema niti svoj telefon niti e-mail.

IZ VATIKANA POSLALI PISMO 'Izjave o istospolnim brakovima su izvučene iz konteksta, Crkva neće promijeniti svoju doktrinu'

- Ona je klauzurna časna sestra i osoba koju tražite de facto ne postoji - piše predstojnica. U razgovoru za Jutarnji list pitala se otkud novinarima to pismo jer je poslano na privatnu tvrtku te dalje nije željela ništa komentirati.

Iz tvrtke B2 odgovorili su im kako odgovore na pitanja mogu očekivati tek sljedećeg tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • savskokupaliste 19.03.2021.

    Ako si podigao kredit u nekoj banci onda si dužan toj banci ,a ne nekom tamo B 2 kapitalu..Tko je omogućio   stvaranje tih  ??Zna se.Drug Bošnjaković&comp.

  • 03041 07.11.2020.

    Znači ako primaju naknadu za nju (svaki biskup za svakog svećenika dobije 2 plaće prosječne. Druga stvar je da li on todaje i kome daje). Akojojplaćamo doprinose za zdravstveno i ako ide u bolnicu na naš račun ONDA POSTOJI. Neka platidugove

  • Šesta Rasa 07.11.2020.

    To mogu, jelda, a nije mogao papa štrumf reći kako za vjernike ne postoji korona, jer bog isus njih štiti i sveta voda je iznad svake bolesti. Neee, dozvolili su da se crkve zatvore, da lčjudi ne pružaju jedni drugima znak mira, da se ne prekriže sa poscvećenom vodom, itd. itd. K...va Babilonska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare