To je to što me zanima!

Zbog spora s Hrvatskom Janši poziv za saslušanje

Bivši slovenski premijer Janez Janša prihvatit će poziv za policijsko saslušanje za koje je ustvrdio da je 'osveta' ministrice unutarnjih poslova Kresal
Vidi originalni članak

Bivšeg slovenskog premijera Janeza Janšu sumnjiče da je lani u televizijskom nastupu citirao sadašnju ministricu unutarnjih poslova Katarinu Kresal koja je navodno na zatvorenom sastanku vlade i predsjednika oporbenih stranaka izjavila da granični prijepor s Hrvatskom neće biti riješen još najmanje deset godina. Kresal je, tvrdi Janša, rekla i da je on pogriješio gubeći vrijeme s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom na razgovore o predaji graničnog spora Međunarodnom sudu pravede u Den Haagu. Janša tvrdi da mu se ministrica pozivom na policijsko saslušanje želi osvetiti. Vladu je Janša optužio da istragom protiv njega pokušava pozornost javnosti skrenuti s pravih pitanja ekonomske krize, a Kresal mu je poručila da je premašio svaku mjeru političkog dostojanstva. Janša negira da su zapisnici predsjednika političkih stranaka s premijerom o Hrvatskoj službena tajna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • timunjer 24.06.2009.

    Mayhem a šta bi mi naučili od vas ? Reci mi molim te, ŠTA. Kako se krade, da, kako policajci kradu, da, kako se puzeči uronjavate u otvore od pozadi, i to se možemo naučit od vas. Kako se krade zemljišta i more, i to se možemo naučit. Pogledaj crnu kroniku. Ubio 1,5 godine staro dete, ustrelio suprugo ubistva krađe. Imaš pravo ima puno toga za učit. Možemo i od vas naučit, da ste na svojoj zemlji samo radnici tuđim milionerima, koji su kupili čitav "vaš" Jadran, sve hotele turistička naselja i drugo. Kad nije bilo više šta da se ukrade, počeli ste prodavat sve živo. A gdje je novac kret..u, pitaj se to. Nemoj pisat ovako smešne stvari. Pre pedeset godina smo bili več 10 godina ispred vas, pijunčiču mali.

  • mayhem26 24.06.2009.

    Ajd ti janša pravac u BiH.Dobro je za nas sto su se slovenčad poćela mađusobno klati....to su valjda naučili od nas,ili mi od njih:-)

  • PapaŠtrumpf 24.06.2009.

    Tunel ispod Slovenije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare