To je to što me zanima!

'Zavadlav trenira i zafrkava se, a moj sin se raspada u grobu'

Moj sin je nevin, a Zavadlav je pobjednik. U ovoj zemlji nema smrtne ni doživotne kazne. Da ima pravde, dobio bi pedeset godina zatvora, kaže Vlado Ožić Paić
Vidi originalni članak

Nakon današnjeg završnog ročišta u suđenju Filipu Zavadlavu medijima se obratio Vlado Ožić Paić, otac jednog od ubijenih, Marina Ožića Paića.

- Cijelo ovo vrijeme sam slušao suđenje, dostojanstvo i u tišini pratio. To je bila moja dužnost, jer dok sam ja tu i moj sin je tu. Ništa ovdje nije neočekivano, osim što je bijednik i kukavica još je pokazao da je lažov. Znači svi svjedoci koje je sutkinja pitala nikada nisu čuli za Marina Ožića Paića i ne znaju tko je on - rekao je Ožić Paić.

POGLEDAJTE VIDEO Izjava Vlade Ožića Paića, oca ubijenog Marina Ožića Paića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također je dodao da mu je bilo onemogućeno postaviti jedno pitanje. 

- Pitanje koje sam htio postaviti, a koje mi nije bilo dozvoljeno, iako je gospodin Štrbac rekao da imamo pravo, bilo je jedno, je li moj sin ikad i na bilo kakav način učinio zlo Filipu Zavadlavu ili bilo kojem članu njegove obitelji. Ta satisfakcija mi nije pružena, a moj sin je taj odgovor zaslužio, taj odgovor je platio svojim životom - rekao je Ožić Paić.

'DAJTE MI NOBELA' VIDEO U utorak presuda Filipu Zavadlavu: Pogledajte što je rekao sutkinji u završnoj riječi

Potom je dodao:

- Nevjerojatno, ali tu satisfakciju mi je pružio njegov odvjetnik, koji je kazao da je moj sin nevin te da je poginuo slučajno, izrazio mi je saučešće i ja mu se ovim putem od srca zahvaljujem - nastavio je.

Na pitanje koliku kaznu očekuje, Ožić Paić je rekao:

- Ovo mi je bilo  najbitnije, da je nepobitno dokazao da je moj sin nevin. Kako god bilo, iskreno i odgovorno tvrdim da je Zavadlav pobjednik. U ovoj zemlji nema smrtne niti doživotne kazne, da ima pravde dobio bi 50 godina za svakog od njih. Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava, moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici - zaključio je Vlado Ožić Paić.

Idi na 24sata

Komentari 313

  • Nalla 23.02.2021.

    A čuj, kakav ti je bil sin pa i u redu je da se raspada.....

  • ichbin2 21.02.2021.

    mene u svemu tome fascinira brzina suđenja, sve u oko godinu i sitno bude rješeno a kad je za propast neke firme sud onda se to bez beda rastegne na 15ak g

  • Bich69 20.02.2021.

    Dali ste vi sigurni da je on ubijo

Komentiraj...
Vidi sve komentare