To je to što me zanima!

Zastupnici lete iz stanova u Zagrebu: Filipović 'izbacio' Sanadera, i drugi će morati van

Filipović ‘izbacio’ Sanadera, a i ostali vlasnici više ne žele iznajmljivati Saboru za 331 euro. Sabor će vjerojatno povećati iznos umjesto da uredi najam
Vidi originalni članak

Ante Sanader, politički tajnik HDZ-a i jedan od najutjecajnijih stranačkih ljudi, promoviran je u Saboru na mjesto predsjednika kluba. Ali u novom sazivu će biti beskućnik, odnosno morat će potražiti novi stan jer mu je njegov stranački podređeni, Davor Filipović, otkazao najam. Bivši ministar gospodarstva Davor Filipović preko Sabora je iznajmljivao stan za zastupnike, a posljednji je u njemu boravio Sanader, koji je potvrdio bez spominjanja imena da "najmodavac prekida suradnju". Filipović je godinama iznajmljivao stan na zagrebačkoj Trešnjevci od 72 četvorna metra Saboru. Nakon afere Mreža i smjene stranački je marginaliziran i odlučio je prestati stan iznajmljivati Saboru za 331 euro (2500 kuna).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 17

  • H.I.F 23.05.2024.

    Bili su u stanovima dok su im se gradile i namjestale vile, sad ce novi vlasnici buducih vila u te stanove….krug pljackanja se zatvara….

  • TVP 21.05.2024.

    Kakve plaće imaju neka si svaki placa sam, koliko god želi. Sam!

  • Gigibrundalo 20.05.2024.

    A Goli otok !? Da im se tam naprave stanovi, mislim navikli su se na stan, hranu po privilegiranim cijenama za razliku od nas, običnih smrtnika koji sve svoje obveze podmirujemo od naših europskih plaća i mirovina !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare