To je to što me zanima!

Zagrepčani su dobili novu Hitnu vrijednu 160 mil. kn

Hitna pomoć ima najsuvremeniju tehnologiju i medicinsku opremu te 100 kreveta za prijam Zagrepčana. Liječnici su počeli dežurati u utorak
Vidi originalni članak

Liječnici Hitne pomoći danas su počeli dežurati u novoj, modernoj zgradi u Heinzelovoj ulici. Svakog dana od 0-24, uz tri pokretna tima, dežurat će i tim u ambulanti koji je na raspolaganju građanima. Ambulanta ima tri boksa za preglede, sobu za promatranje i vrhunski opremljen laboratorij. Na prvom katu od prošlog petka u 14 sati radi i dojavni centar 94.
- Već četiri dana vozila Hitne pomoći, ali i svi pozivi unesrećenih građana, usmjeravaju se iz nove zgrade - rekla je ravnateljica Keleuva.  Na trećem katu nalazi se 100 kreveta koji će primiti Zagrepčane u slučaju kriznih situacija. Na ostalim etažama smještene su uredske prostorije, restoran za djelatnike, konferencijska dvorana za obuku novih djelatnika i velika zelenim tepihom obložena terasa. Na njoj će se djelatnici Hitne pomoći u slobodno vrijeme moći opustiti nakon naporne smjene.
U dvorištu zgrade nalaze se automehaničarska radionica i praonica za vozila Hitne pomoći koja se nakon dotjerivanja penju širokim kolnim prilazima na četiri etaže zgrade gdje su njihova parkirna mjesta. U novu zgradu koja se prostire na čak 14 tisuća četvornih metara uloženo je oko 160 milijuna kuna. Zgrada je dobila sve potrebne dozvole za rad.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prudje 21.04.2009.

    Nismo mi ništ dobili, sve smo mi to platili i preplatili! Ponosan sam kaj sam purger, i \"moj\" gradonačelnik također!

  • mp1979p 21.04.2009.

    Želim joj da se upotrebljava što manje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare