To je to što me zanima!

Zagrebački holding: Otklonili smo problem na portalu za kupnju parkirališnih karata

Tijekom dana zabilježen je zastoj portala ePK putem kojega korisnici Podružnice Zagrebparking mogu kupiti parkirališne karte, no poteškoće su bile kratkotrajne te su otklonjene i sustav u potpunosti funkcionira, izvijestili su u ponedjeljak iz Zagrebačkog holdinga
Vidi originalni članak

"Tijekom dana smo zabilježili zastoj portala ePK putem kojega korisnici Podružnice Zagrebparking mogu ostvariti kupnju parkirališnih karata. U međuvremenu kratkotrajne poteškoće otklonjene su te sustav u potpunosti funkcionira, što se očekuje i u budućnosti", rekli su Hini u Zagrebačkom holdingu.  

Kažu da je privatna tvrtka, pružatelj usluga održavanja tog online servisa, izvijestila kako je do zastoja došlo zbog velikog interesa korisnika za pristup portalu. 

POČELO BLOKOVSKO PARKIRANJE Holding nam otkrio koliko su povlaštenih karata prodali: Prvih dana neće davati kazne

"Naglašavamo da će podružnica Zagrebparking, u prvim danima primjene novih uvjeta ostaviti vremena za prilagodbu", kažu u Zagrebačkom holdingu.

Ističu da im se "dosadašnji korisnici povlaštenih parkirališnih karata (PPK), kao i stanovnici koji prvi put ulaze u zonu naplate mogu obratiti za storno dnevne parkirališne karte (DPK) u slučaju da im bude naplaćena".  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare