To je to što me zanima!

Zadranka izgubila kontrolu pa 'parkirala' auto u more

Zadranka (44) je u nedjelju poslijepodne svojim Renaultom sletjela u more vozeći Trpimirovom obalom u Zadru. Prošla je srećom bez ozljeda
Vidi originalni članak

Zadranka (44) je u nedjelju poslijepodne svojom Renault Thaliom sletjela u more vozeći Trpimirovom obalom, ali je srećom prošla bez ozljeda. Na dijelu obalne prometnice na kojoj su učestala slijetanja vozila u more, vozačica je zbog brze vožnje izgubila kontrolu nad vozilom i "zaplivala". Brojni prolaznici i stanari koji su promatrali izvlačenje auta iz mora kažu kako je žena pokušavajući izbjeći psa na cesti sletjela u more. Do obale je navodno stigla plivajući, a osim štete na vozilu zaradila je i prekršajnu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Bl@dE* 08.06.2009.

    @krizbaher slazem se stobom u potpunosti doduse na toj lokacij znam 4 muska vozaca koja prala auto. I to svi zbog brzine +100Km/h. A sto se tice @johna88 i njegovih komentara ne triba ni razmisljati o njima jer decko ocigledno nema pojma jer zene ne vozu F1 buduci da je to za njih djecja igra one ipak sudjeluju malo agrsivnijoj vrsti automobilistickih utrka. pa ako netko djeli njegovo misljene potrzite na netu Shawna Robinson vozacicu NASCAR ili Gabi DiCarlo bivsu vozacicu NASCAR-a sad ipak mala sudjeluje u NCWTS, a nisu to jedine.

  • rođin rođo1 08.06.2009.

    john88 e vala gospa ti se dabogda ukazala pa šta ti sve napisa i osta živ.zato nam i je statistika kakva je što takvi kao ti imaju volan u rukama i misle da mogu sve i da moraju uvik biti prvi.prijatelju uvik od bržeg postoi brži i od budale još veća budala nezaboravi.

  • krizbaher 08.06.2009.

    @pula201, pa i ne može se dogoditi baš svakome; ja, npr. ne živim blizu mora...Šalu na stranu, u pravu si, nezgoda se može dogoditi uvijek i svakome, a što se tiče komentara @johna88, čovječe, stvarno si pretjerao i lupetaš bez veze o ženskim vozačima. I ja sam muško, no ne slažem se s tobom, a iz iskustva znam da takvi umišljeni i pretjerano samouvjereni vozači (koji muškost nadoknađuju za volanom) obično uvijek stradavaju, samo je pitanje vremena, jer precjenjuju svoje mogućnosti i mogućnosti svojih automobila. Uostalom, statistike crne kronike kristalno jasno pobijaju sve ono što si naveo u svom komentaru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare