To je to što me zanima!

Zadrani ljuti: U četvrti Diklo se zbog radova ne može pristupiti septičkim jamama i isprazniti ih

Raskopana ulice prije šest mjeseci, ostavili su šahtove otvorene. Tu se žena skoro slomila, starija žena. Nemamo gdje proći. Ne daj Bože da nam treba hitna, kaže Edita, stanovnica Dikla
Vidi originalni članak

Stanovnici zadarskog Dikla nezadovoljni su jer zbog radova na aglomeraciji kamioni Odvodnje već mjesecima ne mogu pristupiti septičkim jamama koje su pune, pa ih tako ne mogu ni isprazniti.

- Raskopana ulice prije šest mjeseci, ostavili su šahtove otvorene. Tu se žena skoro slomila, starija žena. Nemamo gdje proći. Ne daj Bože da nam treba hitna, da nam vatrogasci trebaju, nema se gdje proći. Ne može nam doći Odvodnja da iscrpi jamu. Kad to počne curiti van di smo? Vode nemamo. Ode, dođe i to na kapaljku pa sve su nam mašine uništene - rekla je za HRT Edita, stanovnica Dikla.

Dodaje i kako je ovo turistički dio grada, a kako kreće sezona problem im je i što ljudi otkazuju rezervacije.

Ljuti ih i što se na brojeve dežurnih službi nitko ne javlja.

- Odlaze vam gosti jer mi smo dobili goste preko zime, nije nitko znao da će ovakvi radovi biti. Bilo je rečeno da će se radovi završiti do početka sezone, rekao je za HRT Žarko, stanovnik Dikla.

- Radovi na aglomeraciji su otežali funkcioniranje crpljenja crnih jama iz razloga kad vam iskopaju kanale za cijevi često onemoguće pristup kamionima. A ono gdje je baš iskop kraj same kuće tu se ne može pristupiti dok se ne stavi tampon. U Diklu idemo ka završavanju nekakvih dionica, kazao je Ante Josip Šikić, direktor Odvodnje.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25.06.2024.

    Zaključak je da mještani trebaju biti zahvalni da se nešto radi i kantama prazniti svoje septičke jame. Dok je vrijeme, dok se može.

  • Brozo 25.06.2024.

    Septicke se prazni u zimi a ne usred ljeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare