To je to što me zanima!

Zadnji lokalni izbori pokazuju da je HDZ narodu dozlogrdio

Predstojeći izbori bit će kazino. Imamo dvije opcije. Prva je - oni su (on je) najmanje zlo. Ali sadržajno - a o tome se radi - nitko ne nudi alternativu...
Vidi originalni članak

Teško je danas u Hrvatskoj vidjeti boljega od Plenkovića. Ali nije lakše naći ni gorega. Sa svim svojim vrlinama - obrazovanje, jezici, poznanstva - šef HDZ-a služi kao gromobran manama svih ostalih: on je smokvin list organizirane skupine koju čini troje ili više ljudi, prečesto fiksiranih na počinjenje kažnjivih djela, najšire opisivih kao trajno zamračivanje narodne imovine u bezbroj forma ili varijeteta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 19.04.2023.

    Ako HDZ ostane na vlasti, korupcija i kriminal će se nastaviti pod pokroviteljstvom DORH-a i Uskoka koji su u rukama vladajućih. Ako dosadašnja oporba pobijedi, pitanje tko će biti premijer (još uvijek ne vidim takvog/takvu) i s kakvim će se kosturima iz ormara boriti što će im HDZ ostaviti u nasljedstvo. Trebati će im godinu dana da pohvataju konce. Ova sadašnja korupcija i kriminal, bahaćenje i arogancija vladajućih mora već jednom prestati. Narodu je dosta da se sve prelama preko njihovih leđa, dok se vladajući bogate, pa će vjerujem to pokazati na izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare