To je to što me zanima!

Za vikend troje poginulo, a 3 žene u kritičnom stanju

Dragan Jović (24) je izletio s ceste. Elvis Lizzardo (24) bio je suputnik pijanom vozaču, pješaka je ubio auto kod Virovitice. Za život se bore tri žene
Vidi originalni članak

Dragan Jović (24) iz Tribunja bijelim Fiat Puntom išao je u noći na nedjelju Jadranskom magistralom iz Zadra prema Šibeniku. Blizu Pirovca u zavoju je izletio iz trake i prešao u suprotni smjer. Odbio se o rubnik te završio u kamenjaru. Prevrnuo se. Tek sljedeće jutro auto su primjetili putnici autobusa.  U nedjelju oko četiri ujutro u Splitu pijani A. Đ. (21)  razvozio je prijatelje nakon izlaska. Na križanju Ulica Moliških Hrvata i Ostravske izgubio je nadzor nad BMW-om i zabio se u rasvjetni stup. Dvije djevojke, 21 i 20 godina, bore se za život. Jedna ima teško ozlijeđena jetra, a drugoj je nagnječen mozak, ima frakturu vilice i bedrene kosti. U isto vrijeme u Šuranima između Pazina i Poreča poginuo je Elvis Lizzardo (24) koji je sjedio na zadnjem sjedištu BMW-a. Vozač Z. F. (37) pijan je vozio 150 na sat. Niz nesreća nastavio se i danju. U Kaštel Sućurcu  oko 11 sati motociklist je pokupio pješakinju. Liječnici ne znaju hoće li preživjeti. Oko 10 sati u Sinju sudarili su se Suzuki i Škoda. Četvero se teže ozlijedilo.  Nedaleko Virovitice, Z.V. (40) svojim je BMW-om austrijskih registracija oko 18 sati udario pješaka Matu Perića (58)  i na mjestu ga ubio. Nesretni Perić odletjeo je u jarak, dok se mladi vozač zaustavio tek 50-ak metara dalje. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MpH 24.11.2008.

    \"Z.V. (40) svojim je BMW-om...\" \"Nesretni Perić odletjeo je u jarak, dok se mladi vozač...\" Ne kažem da je 40 godina neka starost, ali vozač baš i nije \"pupoljak\".

  • drug Tito_1 23.11.2008.

    @mlesko62 ista situacija, potpisujem

  • mlesko62 23.11.2008.

    ne mrzim ja nikoga a ti ex1 nemoraš me uopće kužit, kužiš stari

Komentiraj...
Vidi sve komentare