To je to što me zanima!

Za vikend stiže pravi 'pakao': Temperatura i preko 35°C!

U subotu će najniža jutarnja temperatura zraka biti od 16 do 21, na Jadranu između 20 i 25, a najviša dnevna većinom od 29 do 34 Celzijevih stupnjeva
Vidi originalni članak

Nastavljaju rasti temperature! U subotu nas očekuje pretežno sunčano te vrlo toplo i vruće. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu ponegdje umjeren sjeverozapadni, uz obalu jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 16 do 21, na Jadranu između 20 i 25, a najviša dnevna većinom od 29 do 34 Celzijevih stupnjeva, stoji na stranici DHMZ-a.

Na istoku će sutra prevladavati sunčano i vruće. Uz rijeke bi moglo biti kratkotrajne jutarnje magle. Poslijepodne može biti lokalnog razvoja oblaka iznad gorja na zapadu. U središnjim predjelima, uz rijetke oblake, temperatura će od jutarnjih brzo rasti. More će biti mirno, prema otvorenome uz popodnevni sjeverozapadnjak do umjereno valovito.

ISKORISTITE SUNČANE DANE Za vikend temperature do 32 °C, s novim tjednom opet kiša: Meteoalarm zbog bure na jugu

U Dalmaciji će prevladavati vedro, duž obale od jutra toplo, danju vruće, osobito u unutrašnjosti. Najviša temperatura zraka bit će između 30 i 34 stupnja. Na krajnjem jugu pretežno vedro.

U nedjelju se nastavlja sunčano vrijeme na kopnu mjestimice višom od 35 Celzijevih stupnjeva bez kiše ili naoblaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zeko Peko™ 29.06.2024.

    Ja perem rublje na 40 stupnjeva, jel to prevruće za njih?

  • čuva državnogpečata 29.06.2024.

    A GDJE SU ALARMI?

  • sasa_23 29.06.2024.

    Ni slučajno nigdje,biti će ozljeda to je uobičajeno upozorenje iliti prijetnja.Sve se rabi,prijetnje,upozorenja itd samo da se ne kaže da se nije upozorilo.Već 25 ti put slušam upozorenja za exttra,mega oluju na generalno malome području, Zg županija i ostale županije koninentalne Hrvatske, pa jbmu na tolkom području pogode da bude nevrijeme negdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare