To je to što me zanima!

Oranž akcija vrijedi do ponoći! Platiš 7 € - dobiješ 100 natrag

U Oranž akciji, uz godišnju pretplatu za samo 7 € dobiješ kupon za Park prirode Medvednica u vrijednosti 23 €, Kompare kupon za autoosiguranje od 10 € te Wolt kupon za klopu od 13 € i još 55 € ostalih kupona
Vidi originalni članak

Ovu Oranž priliku ne smijete propustiti! Osim neograničenog pristupa PLUS+ sadržaju, na dar dobivate kupone ukupne vrijednosti čak 101,85 eura. Među njima je Lidl kupon u vrijednosti od 15 €, kupon za Park prirode Medvednica u iznosu od 23 € te Wolt kupon od 13 €.

Sve to dobivate uz godišnju pretplatu po akcijskoj cijeni od samo 7 eura.

Paket kupona unutar godišnjeg Oranža iznosi:
🎁 15 € kupon za Lidl
🎁 20 € kupon za MealPass
🎁 17 € kupon u Admiralu
🎁 15 € kupon za Park prirode Medvednica
🎁 10 € kupon za Kompare
🎁 13 € kupon za Wolt
🎁 3,85 € kupon za Pickbox NOW

 Za samo 7 € osigurajte neograničen pristup ekskluzivnim sadržajima na digitalnoj platformi 24sata tijekom cijele godine. Ova pretplata omogućuje pristup baš svim člancima na 24sata. 

Osim neograničenog pristupa sadržaju i kuponima, imat ćete pristup i popustima na razne proizvode i usluge. Ovo je prilika da uz malu investiciju uživate neograničen pristup kvalitetnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju, kao i svim ostalim pogodnostima ovog izvanrednog paketa za naše čitatelje.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 7 eura!

Nakon aktivacije pretplate, unutar 72 sata dobit ćete sve digitalne kupone - za Lidl kupon od 15 €  potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi unutar korisničkog sučelja nakon čega će vam stići na kućnu adresu. 
Idi na 24sata