To je to što me zanima!

'Za Plenkija su izbori sudbinski, a Zokija karmički. I retrogradni Merkur imat će utjecaj u svemu'

Numerologinja Olga Hadjić kaže da će predstojeći parlamentarni izbori biti tijesni i da su moguća iznenađena. Ono na čemu stranke trebaju najviše raditi, jest obraćati se neodlučnim posebno mladim biračima.
Vidi originalni članak

Parlamentarni izbori zakazani za srijedu 17. travnja 2024. godine održat će se u vrijeme retrogradnog Merkura. Numerologinja Olga Hadjić navodi kako datum izbora ide na ruku aktualnom premijeru i šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću, ali i premijerskoj kandidatkinji Možemo Sandri Benčić, koja će se dobro pozicionirati u politici.

'MALO JE NEOBIČNO, ALI...' Plenković o datumu izbora: 'Mi imamo viziju i program. Skupa s partnerima spremni za izbore'

Budući da retrogradni Merkur kreće 1. travnja Hadjić navodi kako bi se sve stranke, koje planiraju na izbore izaći u koaliciji, do tada trebale dogovoriti sve detalje vezane uz kampanju i poruke koje će se slati biračima. Naime, retrogradni Merkur će osim na izbore utjecat će i na kampanju pa se u to vrijeme trebati paziti kako se komunicira te kako će se poslane poruke protumačiti u javnosti.

OPORBA O IZBORIMA Prve reakcije na datum izbora: 'Iznenađeni smo... Teško će HDZ dovlačiti autobuse na birališta'

Hadjić kaže da će predstojeći parlamentarni izbori biti tijesni i da su moguća iznenađena. Ono na čemu stranke trebaju najviše raditi, jest obraćati se neodlučnim posebno mladim biračima.  

'BILO BI LAKŠE ZA VIKEND, ALI...' Nije prvi put da izbori nisu u nedjelju. Tako je bilo i 2000.

- Retrogradni Merkur je prilika da sve što smo propustili u prošlosti i čime nismo zadovoljni sada popravimo. Zato bi bilo važno da oni koji žele budućnost i sigurnost u svojoj zemlji da izađu na izbore i glasaju za one kojima vjeruju – poručila je Hadjić.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • TomislavRaspasovic 16.03.2024.

    Pitali se šta Jupiter,ili možda zvijezda Sjevernjača?

  • malj 16.03.2024.

    Jos nam je samo falio vidoviti Milanče. Mars u p.m.

  • sudbina gora od sudbine gore od smrti 16.03.2024.

    U kojoj će kući biti Mjesec. Strepim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare