To je to što me zanima!

Vukovarsko-srijemska policija o napadu na srpski automobil: 'Postupamo i provjeravamo...'

Iz vukovarsko-srijemske policije izvijestili su u utorak da provode utvrđivanje činjenica u vezi napada na automobil srpskih registracijskih oznaka kod Nuštra...
Vidi originalni članak

Iz vukovarsko-srijemske policije izvijestili su u utorak da provode utvrđivanje činjenica u vezi napada na automobil srpskih registracijskih oznaka kod Nuštra nedaleko Vinkovaca, koji se dogodio u subotu, 18. studenoga, na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako smo ranije objavili, u vrijeme dok se u Vukovaru obilježavala 32. obljetnica stradanja toga grada u Domovinskm ratu, kod Nuštra su četvorica mladića napala automobil srpskih registracijskih oznaka. Napad je mobitelom snimio očevidac događaja, koji je potvrdio da su tome bili nazočni i djelatnici policije, no nisu reagirali.

VIDEO: INCIDENT KRAJ NUŠTRA Prije Kolone sjećanja napali automobil srpskih registracija: 'Policajci su ih samo gledali!'

S automobila somborskih registracijskih oznaka, u kojem su se nalazila dvojica studenata koji su bili na proputovanju u BiH, otrgnut je retrovizor te su bili izloženi verbalnom napadu, pri čemu je jedan od napadača bio u crnoj majici s gbom HOS-a, navode mediji.

"Postupamo i provjeravamo činjenice u svezi toga događaja", rečeno je iz vukovarsko-srijemske policije, koja nije željela potvrditi je li se događaj zbio i tko ga je prijavio policiji.

Ovdje pročitajte više o napadu

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Splitski cvit 22.11.2023.

    Što policija ima provjeravat ako su bili prisutni događaju?

  • LjiljanaMilovanovic 21.11.2023.

    Bravo koji hrabri deci, zanima me dali su i oni vikali. Mora da su i oni vikali drzimo pola Zagreba jel jasno.

  • HerojTito4 21.11.2023.

    mene samo zanima koje je opravdanje murije za ovaj slučaj,

Komentiraj...
Vidi sve komentare