To je to što me zanima!

Vukovarska bolnica zabranila je posjete pacijentima zbog covida

Iz bolnice pojašnjavaju kako je odluka donijeta zbog povećanog broja pacijenata u Hitnoj internističkoj ambulanti koji se javljaju sa simptomima bolesti covid-19...
Vidi originalni članak

Nacionalna memorijalna bolnica dr. Juraj Njavro iz Vukovara u petak je izvijestila javnost kako je donijeta odluka o privremenoj zabrani posjeta stacioniranim pacijentima zbog povećanog broja oboljelih od covida.

Iz bolnice pojašnjavaju kako je odluka donijeta zbog povećanog broja pacijenata u Hitnoj internističkoj ambulanti koji se javljaju sa simptomima bolesti covid-19 te povećanog broja hospitaliziranih pacijenata s dijagnozom te bolesti.

U tjedan dana skoro 900 prijava Korona gora nego zimus - šest puta više oboljelih u srpnju nego u lipnju ili čak u veljači

Odluka o privremenoj zabrani posjeta biti će na snazi do opoziva.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Damba365 07.09.2024.

    Na dio genoma koronavirusa ima unakrsnih antitijela gripe pa serološki testovi nisu dobro rađeni. Najviše je fatalnih slučajeva kod komorbiditeta kojima primarna medicina mutira alfa i beta koronaviruse, blokatorima ace receptora pri čemu ne prate stanje pacijenta, odugovlače nalaze i povećavaju broj kardiovaskularnih, endokrinih i koštanih bolesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare