To je to što me zanima!

Vučić zbog odvjetnika uhićenog u Hrvatskoj ide na koncert Baje Malog Knindže. Šešelj likes this

U optužnom prijedlogu policijske postaje u Kninu stoji kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je okrivljenik Nemanja Berić počinio prekršaj narušavanja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

S advokatom Nemanjom Berićem, Srbinom kojeg su hrvatske vlasti uhitile samo zato što je Srbin. Nećete vjerovati, proveo je 15 dana u hrvatskom kazamatu samo zato što je u svom automobilu pjevao pjesmu Baje Malog Knindže, napisao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je primio beogradskog odvjetnika Nemanju Berića, koji je pak završio u hrvatskom zatvoru zbog pjevanja četničkih pjesama.

- Nerijetko nam govore o europskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da ovakve 'standarde' nikada nećemo dostići. Obećao sam Nemanji i njegovoj supruzi Jani da ćemo na neki od sljedećih koncerata Baje Malog Knindže otići zajedno. Znate već, zbog vladavine prava - dodao je Vučić na Instagramu. 

'ČETIRI SATA ISKRENOG RAZGOVORA' Aca, ti si pravi faca! Brnabić mu se divi: 'Srbija još 300 godina neće imati lidera kakav je on'

Berić je, naime, na Facebooku nakon što je ušao u Hrvatsku objavio pjesme o SAO Krajini. U optužnom prijedlogu policijske postaje u Kninu stoji kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je okrivljenik Nemanja Berić počinio prekršaj narušavanja javnog reda i mira. Berić, inače, je rodom iz Knina. 

U ŠIBENSKOM JE ZATVORU Uhićen beogradski odvjetnik: Snimao se kako pjeva pjesmu koja veliča četničkog vojvodu?

On je na otvorenom profilu na kojem ima više od devet tisuća prijatelja postavio fotografije i jedan video-zapis, kojim veliča četništvo i osuđene ratne zločince Momčila Đujića, Dražu Mihailovića i Ratka Mladića i tako omalovažava građane Republike Hrvatske.

Iz šibenskog je zatvora izašao u subotu, a njegov odvjetnik je rekao kako su ga drugi zatvorenici provocirali pa u početku nije išao u šetnje. 

SRBIJA POD ACOM Insajderski raport iz Beograda: 'Vučić novcem ulazi u Hrvatsku jer mu je ona prozor za Europu'

Inače, Baja Mali Knindža, pravim imenom Mirko Pajčin, rodio se 1966. u općini Livno. Album prvijenac izbacio je 1991. godine 'Ne dam Krajine'.  Bio je pripadnik Srpske radikalne stranke i ljubitelj Vojislava Šešelja kojeg veliča u svojim pjesmama, kao i još jednog zločinca, popa Momčiča Đujića. Ljubav je obostrana pa je i Šešelju Baja Mali Knindža omiljeni pjevač.

Neke od njegovih pjesama su 'Dinaro, srpska goro', 'Dođi kući, vojvodo (Đujiću)', 'Ne volim te, Alija' te 'Stan’te paše i ustaše'... Nadimak je dobio po Knindžama, paravojnoj formaciji tzv. Republike Srpske Krajine koju veliča u svojim pjesmama. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • snakefinger 27.08.2024.

    Ljudi, joji vam je k u komentarima ? Nebitan je ovaj, ali ako vam je ovo normalno , sutra će i nas bez problema zatvarati zbog verbalnog delikta.

  • Damba365 26.08.2024.

    Taj Draža i četnici koje veliča odvjetnik su sklopili sporazum sa partizanima a poslije surađivali sa nacistima. Tom prilikom radili i zločine nad muslimanima i surađivali sa Nedićevcima koji su bili uz naciste. Onda se Draža okrenuo potiv Tita i komunista, ratovao protiv ustaša, pomagao zapadnim padobrancima i na kraju je strijeljan. Nije čudo da advokat vidi u toj ideologiji izvor novaca, puno parnica za razne strane a porez nebi platio. Na prihode od koncerta također ide porez.

  • kid123 25.08.2024.

    Al me nervira ovaj čvaljo pa citav svijet se urotio protiv njega i srbije jest naporan vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare