To je to što me zanima!

Jezivi detalji: Danku je usmrtio autom, tijelo bacili na deponij. Uhitili su radnike vodovoda

Srbijanska policija uhitila je dvije osobe koje su izvršile ubojstvo nestale dvogodišnje Danke, potvrdio je srbijanski predsjednik Vučić
Vidi originalni članak

Uhićeno je dvoje ljudi koji su ubili nestalu djevojčicu Danku, potvrdio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na izvanrednoj konferenciji. Kako je potvrđeno za ATV, uhićeni su radnici Javnog komunalnog poduzeća Vodovod Bor, a riječ je o S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zloz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imam loše vijesti za ovo dijete, za našu Danku iz Bora. Policija je uhitila dvije osobe koje su izvršile ubojstvo male Danke i koliko sam to shvatio priznali su to obojica. Sa kakvim mi monstrumima imamo posla - rekao je Vučić te dodao da ih "sada vode do mjesta gdje su bacili tijelo djeteta". Istaknuo je da će ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić otkriti više detalja. 

EKSKLUZIVNO: DOSSIER DANKA Mještani Banjskog polja gdje je nestala djevojčica (2): 'Nismo čuli nikoga da doziva Danku...'

Izvor blizak istrazi otkrio je detalje.  Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve dogodilo 26. ožujka oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

- S.J. (50) je osumnjičen da je službenim vozilom Fiat Panda u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom D.D. (50) tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane put - kaže izvor blizak istrazi, pišu srbijanski medijii.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati. Na mjestu gdje su izbacili tijelo djevojčice sada su forenzičari i bager koji kopa na divljem deponiju. 

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Srbija: 'Ispitali osumnjičene, sve su priznali. Otkrili su i plan. Međusobno prebacuju krivicu'

Podsjetimo, za malenom dvogodišnjakinjom koja je nestala iz Bora u Srbiji trajala je opsežna potraga posljednjih deset dana. U istragu misterizonog nestanka uključio se i Interpol te susjedne zemlje. 

Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 337

  • nepoznata-prolaznica 05.04.2024.

    Treba ih mučiti najboljim metodama dok god ne priznaju lokaciju. Ovako su im dali puno posla bez rezultata. Nedopustivo za ubojice.

  • marino.zoric 05.04.2024.

    Ma grozno! Kakav prizor, ne mogu vjerovati da netko moze biti toliko surov i zao. Nadam se da ce pravednost pobijediti i da ce odgovorni biti adekvatno kaznjeni.

  • ella02 05.04.2024.

    Grozan zlocin, nadam se da ce pravda biti zadovoljena i da ce pocinitelji odgovarati za svoje monstruozno djelo. Ovakvi slucajevi samo pokazuju koliko jos uvijek moramo raditi na poboljsanju sigurnosti i pravne zastite gradana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare