To je to što me zanima!

Vučić prijeti Prištini: Da je drugo vrijeme, dronovi im ne bi bili dugo u zraku. Ali KFOR ih štiti

Velike snage su okupljene u regiji, od značajnih snaga u zemljama u regiji do ogromnog broja pripadnika NATO za koje smo uvjereni da neće biti upotrijebljeni protiv srpskog naroda ili Srbije, rekao je Vučić
Vidi originalni članak

Ciljeva je više. Ja ne bih o svim ciljevima govorio, svakako sagledavanje operativnih sposobnosti naše vojske, u širem smislu. Bayraktari iz Đakovice su bili prištinski, mi smo ih gledali kao na dlanu, da je neko dugo vrijeme... ne bi se dugo zadržali u zraku. Pošto je to prostor pod kontrolom KFOR-a, mi to poštujemo. To za nas ne bi bio veliki sigurnosni problem, odnosno ne bi bio nikakav problem... Ispravite me ako griješim, izjavio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, dok je bio na vojnim vježbama u toj zemlji. 

- Ponosan sam na ono što smo danas ovdje mogli vidjeti! Prvi put smo mogli vidjeti djelovanje "komarca 2", "malog miloša" i izvrsne pogotke... I ne samo mitraljesko djelovanje "malog Miloša" već i raketnog bacača, korištenje raketa iz "Pasarsa", "Kornete" koji su na daljinu od preko 4000 metara nevjerojatnom preciznošću pogodili neprijateljske tenkove. Morat ćemo još mnogo vježbati, da radimo, nabavljamo i proizvodimo... Do rujna imat ćemo 1000 komada komaraca - dodao je Vučić. 

NEZGODNO Šefe, vidi dron: Vučić kaže da su primijetili albanske dronove na 5800 m. I da su izviđali Srbe...

Vučić je ranije upozorio na pojačana izviđačka djelovanja iz zraka prema Srbiji 'iz svih smjerova'. Napomenuo je da su 5. i 20. lipnja albanske bespilotne letjelice Bayraktar podignute iz Đakovice na zapadu Kosova. Dodao je da su Bayraktari dosegli visinu od 5800 metara radi izviđanja srpskih vojnih pozicija.

- Mnogo izazova imamo. Velike snage su okupljene u regiji, od značajnih snaga u zemljama u regiji do ogromnog broja pripadnika NATO za koje smo uvjereni da ni na koji način neće biti upotrijebljeni protiv srpskog naroda ili Srbije - poručio je jučer Vučić nakon  završetka sjednice proširenog kolegija načelnika Generalštaba.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ksenijast 04.07.2024.

    ...ostala ja bez komentara, a ne oni bez Srbije...

  • Jopazg 04.07.2024.

    Imat ces definitivno vise od 1000 konaraca u pasaluku🤣🤣😄

  • žkime 04.07.2024.

    Trebali ste se uvjeriti '99.

Komentiraj...
Vidi sve komentare