To je to što me zanima!

Vučić: Potpisao sam suglasnost da se uvede redovni vojni rok u Srbiji. Treba nam jaka vojska...

Želim vjerovati da svi razumijete koliko nam je potrebna jaka vojska, koliko ćemo još morati kupiti naoružanja, da pravimo, da stvaramo, kazao je Vučić...
Vidi originalni članak

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić kazao je u subotu da je kao vrhovni zapovjednik i predsjednik potpisao suglasnost za obavljanje redovnog vojnog roka u trajanju od 75 dana u Srbiji.

Dodao je i kako vjeruje da će Vlada usvojiti tu odluku jer je "Srbiji potrebna jaka vojska koja bi mogla odvratiti one koji nam prijete".

NOVE TENZIJE OKO KOSOVA Vučić o Kosovu: Nismo donijeli odluku o okupaciji jer su pravni stručnjaci rekli da to nije dobro

- Želim vjerovati da će Vlada Srbije usvojiti tu odluku. Želim vjerovati da svi razumijete koliko nam je potrebna jaka vojska, koliko ćemo još morati kupiti naoružanja, da pravimo, da stvaramo. Jer nije naša želja da bilo koga napadnemo. Niti ćemo to činiti. Ali naša želja je odvratiti sve one koji nam svakoga dana bjesomučno prijete - kazao je Vučić, piše Nova.rs.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hrca_hr 18.09.2024.

    Otvorite fabriku traktora za bežaniju u majku tursku

  • bcelija 17.09.2024.

    Vama nitko ne prijeti! Vama treba vojska da bi prijetili. Vi ste reklama za naoružanje, ako vi kupite jednu pušku svi vaši susjedi moraju kupiti puške! Proizvođači oružja vas obožavaju.

  • poskok zd 15.09.2024.

    Čuješ njima prijete, lol. Samo vi dignite zid i ovako vas svi izbjegavaju ko kugu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare