To je to što me zanima!

Vučić ponudio Rusiji i Ukrajini da vode pregovore u Srbiji

Kazao je da ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov nije rekao da će Beograd biti mjesto za pregovore, već da bi bilo dobro mjesto za to
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ponudio je zaraćenim zemljama Rusiji i Ukrajini da mirovne pregovore vode u glavnom gradu Srbije, otkrio je na Happy televiziji.

Kazao je da ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov nije rekao da će Beograd biti mjesto za pregovore, već da bi bilo dobro mjesto za to.

OBRATIO SE SRPSKIM MEDIJIMA Lavrov se obratio Srbiji: Mi smo braća, a Beograd može biti nova lokacija pregovora s Ukrajinom

- Mi želimo da što prije dođe do mira, a ako netko misli da je Beograd dobro mjesto za to, mi ćemo biti sretni da to ponudimo našim prijateljima iz Ukrajine, ali i iz Rusije - rekao je Vučić.

- Ne smetamo ništa, ako budu željeli pregovarati u Beogradu neće nam smetati. Ja sam mnogo puta razgovarao s Lavrovim, on sve dobro razumije. Isto kao i s ambasadorom Bocan-Harčenkom i ukrajinskim ambasadorom Oleksandrom Aleksandrovičem. Oni dobro razumiju i Srbiju i naše odnose, i odlično govore srpski. Mi nemamo ambasadora koji govori ukrajinski naprimjer - rekao je Vučić.

KRUŽI INTERNETOM Rusija istražuje snimku na kojoj su navodno mučeni ruski vojnici

- Naš je interes da to bude mnogo ravnomjernije. Kada bi mogli o tome da čak i ne pričamo. Da, vi izvještavajte, ali pravično. Danas što smo mogli vidjeti u slučaju Bagire, to zaista nanosi veliku štetu našoj državi - rekao je srbijanski predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tea7777 29.03.2022.

    Pregovori se trebaju odvijati na neutralem teritoriju...Srbija to nije, kada bude opet otrovanih, cudit cete se.

  • 29.03.2022.

    Vučiću, hahaha Turska je tvorac mira i ne stavljaj prste u vruć pekmez.

  • 25__sati 29.03.2022.

    Definitivno,srbija kao dokazano neutralna država je idealno mjesto.Dvoumim se samo ...beograd ili pjongjang

Komentiraj...
Vidi sve komentare