To je to što me zanima!

Vučić je odbio Putinov poziv na samit u Rusiji: 'Hvala mu, ali mi tada imamo važne goste...'

Vučić je najavio i posjet New Yorku i razgovor s najmanje šest predsjednika i premijera, ali i obljetnicu 80 godina od oslobođenja Beograda
Vidi originalni članak

Dobio sam vrlo ljubazan poziv da se pridružim BRICS-ovom samitu 23. i 24. listopada. Mi tada imamo važne goste iz inozemstva, ali ne bih sada govorio o tome, izjavio je srpski predsjednik Aleksandar Vučić, prenosi Telegraf.rs.

Vučića je na spomenuti samit u ruskom Kazanu pozvao upravo Vladimir Putin. 

- Polagano, imamo važnih i posjeta i dolazaka i odlazaka. O tome ćemo pričati oko 10. listopada. Bolje da vam ne govorim što sve imamo. Kako to klinci kažu - gužva u šesnaestercu. Hvala ljudima iz BRICS-a na pozivu i predsjedniku Putinu - poručio je Vučić.

VELIKA ANALIZA Operacija vrele usne: Zašto je Vučić opsjednut maltretiranjem Severine i hrvatskim 'špijunima'

Najavio je posjet New Yorku i razgovor s najmanje šest predsjednika i premijera, ali i obljetnicu 80 godina od oslobođenja Beograda.

- Ne zaboravite da je 80. godišnjica oslobođenja Beograda 20. listopada i Crvena armija je ta koja je najvećim dijelom, uz pomoć naših snaga, oslobodila Beograd i donijela slobodu našoj zemlji - naveo je.

Vučić se u srijedu pohvalio smještajem u kojem će biti idućih nekoliko dana. Naime, do 9. rujna boravit će Podrinju. Pohvalio se da neće odsjesti u hotelu, već u vojarni. Pokazao je na snimci kako izgledaju prostorije, sanitarni čvor te soba gdje će spavati.

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Ovaj mali hladnjak su donijeli iz moje kancelarije u Beogradu - kazao je Vučić pa prešao pokazati ormar. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivokap 07.09.2024.

    Da, da, izgleda, Vućićeva "kazališna predstava "  je pri kraju i vjerojatno će se pretvoriti u tragediju. Sa Putinom se nije glumatati, Putin ima puno mogućnosti da Vućko skonča kao "Kraljević Marko", pitanje je načina, kako? Prijetnja je otvorena izvana ili iznutra, Rusija je moćna na oba načina i očito jako ozbiljna. No, strpimo se:-)))

  • bcelija 06.09.2024.

    Zvao ga da ima i pokojeg visokog gosta!

  • Smik 06.09.2024.

    Poslat će ono osobu 

Komentiraj...
Vidi sve komentare