To je to što me zanima!

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj, stiže iz Slovenije

U četvrtak nas očekuje nastavak sunčanog i sparnog vremena, ali moguće su i mjestimične nestabilnosti. Glavnina kiše i izraženih pljuskova s grmljavinom očekuje se na zapadu i sjeverozapadu već u noći i ujutro, zatim i navečer, navode iz DHMZ-a
Vidi originalni članak

Veliko nevrijeme približava se Hrvatskoj iz Slovenije. Stranica Rain Alarm prikazuje ogroman oblak koji pristiže području Međimurske i Zagrebačke županije. U Sloveniji je trenutno na snazi narančasto upozorenje. Moguća je grmljavina i jaka kiša.

U četvrtak nas očekuje nastavak sunčanog i sparnog vremena, ali moguće su i mjestimične nestabilnosti. Glavnina kiše i izraženih pljuskova s grmljavinom očekuje se na zapadu i sjeverozapadu već u noći i ujutro, zatim i navečer, navode iz DHMZ-a.

- Uz dnevni razvoj oblaka lokalni pljusak je moguć u gorju i u unutrašnjosti Dalmacije. Najsunčanije i uglavnom bez oborine očekuje se na krajnjem istoku i jugu zemlje - dodali su.

Vjetar će biti slab, a navečer umjeren, na udare i jak sjeverac. Na Jadranu umjeren sjeverozapadni, uz obalu i jugozapadni vjetar, u noći i bura. Najniža temperatura zraka od 16 do 21, na Jadranu od 22 do 27 °C. Najviša dnevna uglavnom između 30 i 35 °C.

Vrijeme za vikend i drugi tjedan

Nastavak tjedna i vikend donosi nam porast temperatura. Na Jadranu će biti sunčano vruće, pogotovo u drugoj polovici tjedna. Vikend bi također trebao biti sunčan i vruć, a čini se da nam dolazi topla fronta koja bi mogla donijeti temperature preko 35 stupnjeva, ponegdje i do 40!

Isprobaj Oranž za samo 10 centi, čitaj plus članke te uzmi mjesec dana Pickbox NOW pretplate! 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Vikikili 09.08.2024.

    Trla baka lan da joj prodje dan

  • Sokol ga nije volio 08.08.2024.

    Znači kraj svijeta.

  • 977 08.08.2024.

    Jel ima preživjelih nakon ove strašne oluje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare