To je to što me zanima!

Vrući rujan se nastavlja: Sutra temperature idu i do 36°C!

Vjetar će tijekom dana biti većinom slab, a  poslijepodne na Jadranu prolazno umjeren jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura od 15 do 20, na Jadranu između 23 i 27 Celzijevih stupnjeva
Vidi originalni članak

Sunčano, vruće, ali us osvježenje. To je kratki rezime vremenske prognoze koja nas čeka u utorak. Rujanske vrućine i dalje ne popuštaju, a prognostičari s DHMZ-a najavili su temperature i do 36 Celzijevih stupnjeva.

- Uz jači dnevni razvoj oblaka lokalni pljuskovi se očekuju u unutrašnjosti Istre i Dalmacije te u Gorskoj Hrvatskoj, a može ih biti i na obali - priopćio je DHMZ.

Vjetar će tijekom dana biti većinom slab, a  poslijepodne na Jadranu prolazno umjeren jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura od 15 do 20, na Jadranu između 23 i 27 Celzijevih stupnjeva.

DHMZ O VRUĆINAMA Vrućine ruše rekorde, kolovoz u 16 gradova najtopliji od 1961. Objavili i kakva nas zima čeka

Izdano je i žuto upozorenje za gotovo cijelu Hrvatsku izuzev zagrebačke i karlovačke regije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ivanka Ban 03.09.2024.

    Neka samo Sunce grije. Kukali ste da stalno pada kiša!

  • 02.09.2024.

    Dođi na sjever gdje je kiša,vjetar a uskoro i snijeg i led pa tako do 7 mj 2025..uživaj još malo dok ima sunca

  • RobertMeDiroDugave 02.09.2024.

    sunce je sad jače aktivno, zato je ljeto dugo i toplo. samo sunce i njegova aktivnost mijenjaju klimu na zemlji i nitko više. nekad je jače aktivno kao sad, a nekad slabije, recimo ledeno doba ( ice age) je nastalo u kambriju tad jer je sunce tad bilo slabije aktivno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare