To je to što me zanima!

Vrlo važan slučaj na Ustavnom sudu: Presuda na 30 stranica o jednoj pergoli iz Vela Luke

NOVI EXPRESS Brzina kojom će neki predmet biti riješen ovisi o sucima izvjestiteljima, iako je teško ne prisjetiti se niza puno važnijih predmeta koji su godinama bili u ladicama
Vidi originalni članak

Premda će mnogi u nedavnoj odluci Ustavnog suda, kojom je u ekspeditivnom roku usvojena ustavna tužba izvjesnog Frane Šeparovića iz Vele Luke, najprije uočiti činjenicu da se podnositelj ustavne tužbe i predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović isto prezivaju, to nije ono što je u ovoj odluci sporno. Nemamo, naime, niti jedan dokaz da je ovaj predmet povezan s predsjednikom Ustavnog suda, niti smo se tim pitanjem uopće bavili. Sama činjenica da se radi o istom prezimenu ne mora ništa značiti, niti je takva situacija u Hrvatskoj rijetka. Nije neuobičajeno da podnositelji ustavnih tužbi nose isto prezime kao i ustavni suci ili sutkinje, s obzirom na to da se najčešće pokaže da, osim istog prezimena, s njima nemaju nikakve druge veze.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • mukuti01 14.09.2024.

    Zašto??zato jer vlada radi što đavolji poslušnici govore !!

  • TVP 14.09.2024.

    Svi Vi koji redovito prijavljujete sve moje komentare pokušajte sročiti jednu suvislu rečenicu i nešto odgovoriti……..zašto. Zahvaljujem.

  • Zoran Xx 14.09.2024.

    "Brzo" riješen slučaj, to može samo u slučajnoj državi

Komentiraj...
Vidi sve komentare