To je to što me zanima!

Vozio 190 km/h po gradu i ubio curu na nogostupu

Na dvoje pješaka je u Jastrebarskom, oko ponoći, naletio automobil u Ulici braće Kazić. Djevojka Klara R. (18) je poginula, a mladić je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Djevojka Klara R. (18) poginula je u ponedjeljak, 20 minuta iza ponoći, u stravičnoj nesreći u Jastrebarskom, a 16-godišnji mladić teško je ozlijeđen. U središtu grada, u Ulici braće Kazić, na nogostupu uz pješački prijelaz sa semaforom, pregazio ih je vozač Mercedesa M.B. (60). Neslužbeno se saznaje kako je kroz grad iz smjera Zagreba vozio 190 km/h. Zbog brzine M.B. je izgubio nadzor nad automobilom. Nakon toga je, kažu u PU zagrebačkoj sletio na nogostup te je udario u stup javne rasvjete i semafor. Od siline udarca auto je odbačen na pješake koji su stajali ispred banke. Mercedes se nakon toga zabio u zid pa u izlog trgovine te se prevrnuo na krov. Djevojka je preminula u Domu zdravlja Jastrebarsko, a mladić je teško ozlijeđen, no život mu nije u opasnosti. Vozač Mercedesa je lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • dozvati1 22.06.2009.

    ....i to govno će dobiti 5-6 godina....uže oko vrata i prva grana

  • Siljota 22.06.2009.

    Katastrofa, za ovo nemam riječi. Baš danas sam išao kroz Jasku, bili su prosvjedi po cijelom gradu, tak da se nije uopće moglo proć kroz Jasku, već na autoput. A ovog starog divljaka, pa koji je njemu k... da takav penzić divlja i to po još naseljenom mjestu. Odi stari na Gobnik il negdje pa divljaj do mile volje. Ma neznam, strašno, za ovakve stvari bi trebali uvest smrtnu kaznu kod nas, jer ljudi očito nikad neće doć pameti.

  • guba86 22.06.2009.

    biti profesionalni vozač i ovako neodgovoran i glup...još jača represija na cestama!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare