To je to što me zanima!

Sudarili se u Pirovcu, djelatnici HAC-a stali pomoći pa i na njih naletio auto. Više ozlijeđenih!

Dva djelatnika su završila u bolnici, ali težina ozljeda se ne zna
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi je ozlijeđeno u Pirovcu nakon izlijetanja vozila s ceste A1.  U njemu su bili vozač i dva putnika te su putnici prevezeni u bolnicu na obradu.

Deset minuta nakon toga, vozilo njemačkih registracija je naletjelo na djelatnike HAC-a koji su pružali pomoć unesrećenima, priopćila je policija.

Kako neslužbeno doznajemo, radnici su vidjeli kako taj drugi auto slijeće. Trčali su i pokušali se skloniti, no auto je bio brži.

Oba cestara su završila u bolnici, ali težina ozljeda se ne zna.

- Dobili smo dojavu u 9.47 sati da je na A1 kraj Pirovca sletio auto s ceste. U njemu su bili vozač i dva putnika te su putnici preveženi u bolnicu na obradu. Samo 10 minuta kasnije, na mjesto nezgode stigla su dva zaposlenika HAC-a sa svojim službenim vozilom kako bi pomogli unesrećenima i napravili svoj posao. Na njih je tada naletio vozač automobila njemačkih tablica. Radnici su preveženi u OB Šibenik i obrada traje te zasad nemamo detalje o težini ozljeda. Očevid i dalje traje te bi uskoro trebao biti gotov, kažu nam iz PU šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Nobody7 03.06.2024.

    Ides pomoci i nastradas.

  • Jopazg 03.06.2024.

    Nije BMW. Sta cemo sad? Da cujem sad vrle komentatore. Dajte neku pametnu na racun vozaca pojedinih marki.

  • Springflowers 03.06.2024.

    Prečudno je!! Toliko nesreća i izlijetanja s ceste?!...Zar ti "vozači" ne poštuju sebe i svoj život, a i živote ostalih sudionika u prometu?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare