To je to što me zanima!

Vozi naopačke: Napravim tako stoj na glavi i upalim motor

LUDO HRABAR Matija (20) iz Kutine akrobacije je prvo izvodio na biciklima, skuterima, a sad prvenstva osvaja na motociklima...
Vidi originalni članak

Ovime sam se počeo baviti kao tinejdžer s 13 godina. Počeo sam s biciklima i skuterima, ali sam ubrzo prešao na velike motocikle. Tako priča Matija Podhraški (20) iz Kutine koji je svoj talent pokazao na motosusretima u Požegi.



- Privukao me adrenalin, a dosad sam imao padova i ogrebotina po cijelom tijelu. Srećom, lomova nije bilo, ali mi je motocikl nekoliko puta pao na glavu pa me većih ozljeda spasila kaciga - dodao je. Na natjecanjima i stunt showovima pojavljuje se s Kawasakijem ZX6R vrijednim oko 100 000 kuna. Sport je skup pa za rezervne dijelove i popravke ima sponzore. Otkrio nam je da je dosad već osvajao prva mjesta na svjetskom i europskom prvenstvu te na brojnim natjecanjima u Njemačkoj i Austriji. Trenutačno je među četiri najbolja stunt vozača u Europi te tvrdi da se od toga može pristojno živjeti.


- Opasna je vožnja naglavačke. To je klasični stoj na glavi i istodobno upravljanje motociklom. To sam naučio za mjesec dana - zaključio je motociklist Matija. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • navrhbrdavrbamrda 14.07.2016.

    Aj da se neko iz RH bavi s time! Imas moju podršku!

  • zmaajo 14.07.2016.

    Svaka cast!

  • djberg34 13.07.2016.

    svaka cast coveku,kad bi vozio motor da su mu ruke na mjenjacu i kocnici a nogama da daje gas i upravlja,e to bi bilo pravo,mislim da bi s tim mogao osvojiti svakog

Komentiraj...
Vidi sve komentare