To je to što me zanima!

DETALJI STRAVE Vozačica (34) bez vozačke usmrtila pješaka pa pobjegla. U kućnom je pritvoru!

Vozačica je nakon nesreće u Sračincu pobjegla, a kako doznajemo, nesreća je bila u ulici gdje ona živi. Vrlo brzo nakon nesreće su je pronašli, a u krvi joj je izmjereno 0,22 promila alkohola
Vidi originalni članak

Pješak (48) preminuo je u nedjelju u bolnici u Sračincu kod Varaždina nakon što je na njega naletio automobil. Prelazio je cestu na mjestu gdje nije obilježeni pješački prijelaz te je na njega naletjela vozačica (34). Pješak je pao na cestu, a preminuo je u bolnici nakon zadobivenih ozljeda.

Vozačica je nakon nesreće pobjegla, a kako doznajemo, nesreća je bila u ulici gdje ona živi. Vrlo brzo nakon nesreće su je pronašli, a u krvi joj je izmjereno 0,22 promila alkohola.

U MJESTU VILJEVO Pješak (52) poginuo kod Donjeg Miholjca: Auto naletio na njega

Uhićena je i prijavljena za kazneno djelo nepružanje pomoći nakon nesreće. Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu u nedjelju joj je odredila istražni zatvor.

Kako neslužbeno doznajemo, istražni zatvor određen joj je u kući gdje živi. Vozačka dozvola joj ukinuta zbog skupljenih bodova za prometne prekršaje. Kako je policija ranije navela, vozačica je bez vozačke dozvole trebala biti do 15. svibnja 2026. godine.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ŽivilaHrvatska 14.10.2024.

    Ovde u lijepoj našoj ubiješ čovjeka dobiješ kućni pritvor,pokradeš,opljačkaš državu dobiješ rad za opće dobro,guliš krumpire i tako to 🥴 Jadni ti smo i tko nam vodi državu 😏 Fuuj😥

  • lanai goga 14.10.2024.

    Sigurno je clan hdza cim je u kucnom pritvoru zna se sudenje ce biti kad dode zastara

  • Lee-mar 14.10.2024.

    radi od kuće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare