To je to što me zanima!

Vozači Hitne pomoći upalili sirene u znak podrške kolegi

Hitnjaci poručuju kako je cijeli događaj splet nesretnih okolnosti te su mišljenja da je ponašanje institucija prema njihovu kolegi prerigorozno i neopravdano.
Vidi originalni članak

Bjelovarski vozači Hitne pomoći koji nisu mogli doći na današnji prosvjed ispred Remetinca podrzali su prosvjed i uhićenog kolegu tako što su u 12 sati upalili sirene na 30 sekundi za 30 dana zatvora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, nakon prošlotjednog incidenta na Bundeku, prilikom kojeg je vozač hitne pomoći pregazio troje maloljetnika, kolege vozača organiziraju prosvjed podrške. Riječ je o Udruzi "Hitna uživo 194" koja je u subotu prvo uputila poziv svim vozačima hitne da u podne upale zvučnu signalizaciju na svojim vozilima. 

NIJE IH VIDIO Vozač Hitne kod Bundeka je pregazio tri maloljetnice: Jedna od njih je zadobila teške ozljede

Vozač će provesti mjesec dana u istražnom zatvoru i to zbog bojazni od ponavljanja djela. Razlog za takvu sudsku odluku leži i u činjenici da je 62-godišnji vozač već kažnjavan zbog izazivanja prometne nesreće prije tri godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Udruge su pak najavili prosvjed. Poručuju kako je cijeli događaj splet nesretnih okolnosti te su mišljenja da je ponašanje institucija prema njihovu kolegi prerigorozno i neopravdano.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Car.Mrgud 29.06.2023.

    Bravo! I tako svaki dan, dokle god vam ne puste kolegu.

  • 29.06.2023.

    Bravo dečki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare